MENU

A fokhagyma elpusztítja a baktériumokat

A fokhagyma csaknem csodaszer, évezredeken keresztül nagy becsben tartották gyógyhatása miatt. Már az ókori Egyiptomban is ették a piramisépítők, hogy növeljék állóképességüket.

Miben rejlik a fokhagyma baktériumölő hatása?

Az agresszív, sok antibiotikumnak ellenálló fertőzések egyre növekvő gondot jelentenek. Egyre több olyan új étrend-kiegészítő kifejlesztése szükséges, amely még hatásos ellenük. A fokhagyma gyógyhatását kéntartalmú vegyületek biztosítják. Az allicin adja a fokhagyma jellegzetes szagát és gyógyhatásának nagy részét, mely egy másik kéntartalmú vegyületté, ajoénné alakul, ez pedig képes semlegesíteni a rezisztens baktériumokat. Nem csoda, hogy a fokhagymát „természetes antibiotikumként" tartják számon.

Ezerarcú fokhagyma

Számos vizsgálat szerint a fokhagyma segít megelőzni a szívinfarktust előidéző vérrögök képződését, emellett értágító, koleszterin- és vérnyomáscsökkentő hatású. Előnyös a gyomor-bélrendszer fertőzéses megbetegedéseiben, mert segít visszaállítani az egészséges bélflórát.

Az allicint tartalmazó zöldségekben - vöröshagymában, lilahagymában, fokhagymában, medvehagymában - gazdag étrend enyhíti a csípőtáji csont ízületi gyulladását, továbbá a megelőzésben is hatékonyak.

Ha nem bírsz megenni napi 12 gerezd fokhagymát, vagy zavar a tartósan visszamaradó fokhagymaszag, válaszd a CaliVita Garlic Caps termékét most kedvező áron!

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik természetes módon szeretnék vérzsírszintjüket szabályozni.
  • Az érelmeszesedés kockázatának csökkentésére és a vérnyomás normalizálásának elősegítésére.
  • Koleszterincsökkentő terápia támogatására.
  • Antibiotikus hatása miatt sikeresen alkalmazható influenza, köhögés esetén is.

 

Kapcsolódó termékek: