MENU

Felkészülés a nyaralásra

Miután keményen végigdolgoztad az éve első hat hónapját, igazán megérdemled a nyaralás örömteli idejét és a könnyedebb nyári heteket.

Hogy ez az időszak tényleg felhőtlen lehessen, készítsd fel házi patikádat és szervezetedet!


A nyarat sokan a pollenek támadásaként élik meg, de nem kell feltétlenül szenvedned az allergiától. Jó, ha a C-vitamin mindig kéznél van, mert nagy dózisú C-vitamin-pótlással hatékonyan csökkentheted az allergiás reakciók kialakulásáért felelős hisztamin szintjét, emellett a bőröd szépségét, feszességét is támogatja és antioxidáns védelmet is biztosít szervezetednek. A C1000 Plus egy tablettában tartalmazza azt a hatékony dózist, mellyel már javulást lehet elérni.

 

Szerencsére egyre többet süt a nap, ami azonban éltető ereje és melege mellett károsíthat is, de csak, ha nem vigyázunk. Készüljünk fel, védjük bőrünket megfelelő faktorszámú naptejjel, öltözködéssel, szemünket pedig napszemüveggel.

Ezek mellett belsőleg is védekezzünk az UV-sugarak ellen. A lutein és a béta-karotin szemünk védelmét és működését egyaránt támogatja. Utóbbi elősegítheti az egészséges, napbarnított bőrszín megtartását, miközben segít kivédeni az UV-sugarak okozta károsodásokat is. Lutein Plus termékünkben a zeaxantin és egyéb antioxidánsok védhetik a szemet az erős napsugárzással szemben, mely komoly oxidatív stresszt jelent a kifejezetten érzékeny retinának. Emellett a mindkét termékben megtalálható karotinoidok (béta-karotin, lutein, zeaxantin) hozzájárulhatnak a bőr gyulladásának mérsékléséhez leégés után.

A koenzim-Q10 egész szervezetünk antioxidáns védelmét segíti, emellett hozzájárul, hogy energikusan vehessünk részt a nyári programokban. Akár Super Q10 Plus, akár Mega Q10 Plus termékünket választod, egy komplex antioxidáns terméket kapsz E-vitaminnal és szelénnel kiegészítve, ami lehetővé teszi, hogy kiélvezd a nyár minden pillanatát,miközben szellemileg és fizikailag egyaránt tökéletes állapotot biztosít számodra.

Nem kell lemondanod a nyár örömeiről, ha már most felkészíted szervezetedet és megfelelően feltöltöd a házi patikádat, hogy legyen mihez nyúlnod szükség esetén!