MENU

Miért a világ legfejlettebb vízionizálója az Aquarion

 

 

A Jupiter Orion vagyis más néven a Calivita Aquarion vízionizáló jelenleg a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke.

 

 

 

Forradalmian új automatikus dinamikus áramlási rendszer szabadalmaztatott sol-szelepekkel.Az ionizáló készülék a SOL szeleprendszer révén külön tisztítási ciklus nélkül kiváló minőségű lúgos vizet állít elő. A SOL szeleprendszer fenntartja a kívánt áramlási szinteket és nyomást,ennek köszönhetően nem keletkeznek lerakódások, és az elektrolizálócella védett a túlterhelés ellen. Ez az adottság csökkenti a savas leeresztő vezetékből jövő áramlási közeg mennyiségét is.

 

Az Aquarion elektródái egy új, szabadalmaztatott technológiával tisztulnak, méghozzá folyamatosan és automatikusan. Így önnek nem szükséges külön tisztítóprogramot futtatnia, vagy a tisztítási folyamat miatt várakoznia.

 

Ezt a darc rendszert, dupla automata (r)ellentétes (c)tisztítást, még a korábbi jupiter modellek sem tartalmazták. Az új darc tisztítórendszer gondoskodik a vízkő maradéktalan eltávolításáról, így biztosítja a készülék különösen hosszú, 20 éves élettartamát. Ennek a rendszernek köszönhetően az Aquarion elektródái 10%-kal erősebb ionizációra képesek, mint a jupiter melody, és 20%-kal erősebbre mint a jupiter neptune modell.

 

Titán-platina elektróda rendszerEz a készülék legdrágább része. A platinabevonat maximális higiéniát ad az ionizációnak, a titán pedig kimagasló - 20 éves - élettartamot biztosít !A hatásfok növelése érdekében 5 db elektródával rendelkezik.

 

Háromszoros membrána felületaktív anyaggal kezelt és polietilén bevonatú természetes pulpából készült egyedi membránok a nyomás, az áramlási mennyiség vagy sebesség változásai ellenére állandó szinten tartják a ph-t, az orp-t és a sav és a lúg közti ioncserét. Új anyag (fremion) alkalmazásával megakadályozzák a lerakódások létrejöttét.

 

Hegyláncszerű kialakítású speciális elektródákha egy elektróda keresztmetszetét vizsgáljuk hétszázszoros nagyításban, akkor azt láthatjuk, hogy hegyes csúcsos részei és völgyszerű beszögellései vannak.
az ionizáló készüléknek speciális elektródái vannak, amelyek révén optimális orp-jű és stabil ph-jú vizet lehet kapni.

 

Kiváló minőségű, 9 lépésben állítható, egytestű többfokozatú ezüst nanoszűrőA kiváló minőségű szűrőanyagok révén egészségesebb és tisztább víz állítható elő, sokféle szennyeződés felfogható, de a jótékony hatású ásványi anyagok keresztülmennek.

 

Egyetlen gombnyomásos be/ki kapcsolásos vízellátásEz a készülék - ellentétben a kézzel vezérelt vízellátású ionizáló készülékekkel, amelyekben a felhasználóknak állandóan ellenőrizniük kell a térfogatáramot - a szabadalmaztatott sol-szelepek révén automatikusan beállítja a térfogatáramot. ezáltal egyszerűsödik a használat, és optimális lesz a működés. nincs szükség találgatásra!

 

Az fnd kijelzőAz ionizáló készüléknek tetszetős színes fnd-kijelzője van, amelynek révén egyszerűen azonosíthatók a kiválasztott beállítások.

 

Beszédhang-kijelzőBeszédhang figyelmeztet a lúgos, savas vagy tisztított víz kiválasztására.

Az Ön tetszése szerint beállíthatja a hangerősséget, vagy be/ki kapcsolhatja a hangot.

 

9 ph-érték beállíthatóságaTág tartományban állítható ph-érték. Megnövelt kényelem az egyetlen nyomógombos kezelhetőség révén.

 

Digitális élettartam-kijelző a szűrőhözA könnyen leolvasható digitális kijelző közelítőleg mutatja a vízszűrő maradék élettartamát. Az optimális teljesítőképesség eléréséhez mindig idejében cserélni kell a szűrőt. a digitális számláló mellett még egy új jelzőlámpa is van, amely villog, ha a szűrő elérte az élettartama végét, és ezzel felhívja a figyelmet a szűrőcserére

 

Egyszerű szűrőcsereA szűrő fedelének és a rugóterheléses szűrőháznak az eltávolításával a szűrőcsere egy pillanat műve.

 

Micom vezérlőrendszerA micom vezérlőrendszer optimalizálja a víz ph-ját és orp-jét, és segít abban, hogy a készülék kiváló üzemi állapotban maradjon. Egy új jelzőlámpa mutatja, hogy a készülék szervizelést igényel.

 

ÁramlásszabályozásA fejlett új szabadalmaztatott szeleprendszer révén teljesen automatikus áramlásszabályozás érhető el, és ez javítja a víz ph-értékének és orp-jének az optimalizálását.

 

 

A Jupiter a világ legjobb vízionizálóinak gyártója, az Aquarion pedig a jupiter termékcsalád legfejlettebb asztali modellje.


Avilág vízionizálóinak 80%-át a jupiter science állítja elő. Ez a vállalat 1982. óta piacvezető a vízionizálók eladásaiban világszerte. Garantáljuk, hogy nem talál jobbat a piacon az ionizálók között, mert a jupiter modellek folyamatosan vezetnek eladásban és népszerűségben egyaránt.

 

Olvassa el az Aquarion=20 év élettartam című cikkünket is ! >>>

 

A régebbi nagysikerű vízionizálói (ultra technos, venus (a régi microlite), neptune, melody) után 2007-ben néhány technikai újítással és egy vadonatúj megnyerő külsővel vezették a piacra a jupiter orion készüléket. Ennek a készüléknek a forgalmazási jogát birtokolja a calivita 38 országban, és népszerűsíti Calivita Aquarion néven.Ez a készülék testesíti meg a jupiter fejlesztések csúcsát, vagyis ebben a készülékben mindenből a legjobbat használták fel. Még az új Venus készülék is fapadosnak számít az Aquarion tudásához képest.Mivel tud többet az aquarion, mint a többi jupiter modell?


 - Modelltől függően az Aquarion 10-20%-kal erősebb ionizációt alkalmaz.


 - Automatikus áramlásszabályozás, ami javítja a víz ph értékének és orp-jének (antioxidáns érték) optimalizálását. Az orp érték a legfontosabb tulajdonság ami alapján vízionizálót érdemes választania!

 

 - Ez a készülék kiemelkedően nagy -850 orp érték tud előállítani, míg például az új venus csupán -400 orp-s vizet készít! az eltérés több mint 1000% az Aquarion javára!

 

 - Dupla automata ellentétes tisztítás

 

A szabadalmaztatott darc rendszer egy automata tisztító eszköz, ami teljesen eltávolítja a felgyülemlett kalciumot az ionizáló kamrából és az elektródákról. A darc rendszernek köszönhetően az Aquarion elektródáinak élettartama több mint 20 év.

 

 - A darc rendszernek köszönhetően nincs szüksége külön vízlágyító berendezésre, és nem kell külön tisztítóprogramot futtatnia, mert ezt a gép automatikusan elintézi a háttérben. Folyamatosan tisztítja önmagát, tehát nem fog leállni 20 literenként, vagy 12 óránként.

 

 - Színes folyadékkristályos kijelzője messze kiemeli a többi ionizáló közül. Ez a készülék a nyugati ízlésvilágnak megfelelően készült.

 

Minden tekintetben a leginkább felhasználóbarát és legjobb modell. A gyártó (Jupiter Science) így nyilatkozik:

"Egyszerűen ez a legjobb a legjobbak között! Mindent egyben tud, amit bármelyik korábbi modell tudott, csak hatékonyabban, egyszerűbben és szebb kivitelben."


Van még egy fontos tényező : mégpedig az, hogy az Aquarion nálunk nemzetközi viszonylatban is áron alul van!

Az Aquarion készülék a világon kapható vízionizáló berendezések felső kategóriás csúcsa. Ráadásul ehhez az új típushoz 5 év garanciát adunk.

Nézzen utána nyugodtan, ettől jobb ajánlatot biztosan nem talál a piacon!

 

Mindenképp olvassa el a Legyen résen, mielőtt vízionizálót vásárol című cikkünket is >>>

 

 

 

Kapcsolódó termékek: