MENU

Miért használjuk a Detox Patch-et?


A Detox Patch egy testtapasz, ami természetes méregtelenítéssel segíti az egészségmegőrzést.


A toxinok


A méreganyagok egyre nagyobb mennyiségben találhatók meg közvetlen környezetünkben, veszélyeztetve ezzel egészségünket. A dohány, az alkohol, az étel adalékanyagok, a gyógyszerek, érzéstelenítők, a rovarirtó szerek, a nehézfémek és az ipari szennyezőanyagok mind hozzájárulnak a toxinok felhalmozódásához. Ideális esetben egyensúlyban lévő szervezetünk képes felvenni a tápanyagokat az elfogyasztott ételekből, a jó minőségű vízből és a levegőből, ezután pedig eltávolítja a toxinokat. Bármilyen trauma esetén, amit helytelen diéta, érzelmi stressz, sérülés okoz, valamint ha egészségtelen környezetben dolgozik, él, a szervezet nem működik hatékonyan.

 

A Detox Patch támogatja egészségét a fent leírt toxinok eltávolításával, amíg Ön alszik. A termék a nyugati technológiát használva juttatja el Önhöz a keleti bölcsességet.

 

A legnehezebben eltávolítható toxinok éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízből származó arzén, higany, ólom, platina stb.).
A kelátképzés az amalgám fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás szint csökkentésének egyik lehetséges módja.

 

A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik" őket, például a lábfejünkbe. A Detox Patch ezt a folyamatot használja fel és kínál egyszerű, 100%-ban természetes, biztonságos és hatékony méregtelenítést.

 

Tudta Ön, hogy Ázsiában több mint 10 millió tapaszt adnak el naponta?

 

A Detox Patch kifejlesztői - ötvözve a tradicionális gyógyászatot a modern technológia vívmányaival - gondosan kiválasztottak 14 gyógynövényt és gyógyító összetevőt, melyek segítenek a toxikus elváltozások enyhítésében és megszüntetésében.

 

A termék csak a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazza:

 

SZERVES AGARICUS GOMBA

 

Beta Flucant tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a rákos sejtek szabályozásában.Agaricus gomba Braziliából, amelyről Prof. Dr. Fachet József rákkutató, immunológus igazolta, hogy hatóanyagai gátolják a daganatok keletkezését, növekedését és szóródását. Bár a talp-tapaszba nem ezért a tulajdonságért került, hanem mert rendkívül jó hatással van az immunrendszer működésére és a méregtelenítő folyamatokra.


TURMALIN

 

Féldrágakő , mely segíti a keringést, csökkenti a stresszt, támogatja a szervezet regenerációs folyamatait és serkenti a talp reflexpontjait. Negatív ionokat és távoli infravörös hőt bocsát ki természetes módon, így biztosítja a gyógyító anyagok behatolását és a mérgek távozását

Természetéből adódóan távoli infravörös fényt bocsát ki, ami mélyen relaxáló hatású.

 

SZIBÉRIAI GINSZENG

 

Elősegíti az egészséges anyagcsere-működést.A szibériai ginszeng általános roboráló és immunrendszer erősítő hatása közismert. A ginszengel kapcsolatos kutatásokból az is kiderült, hogy különösen a nyiroksejtekre van kedvező hatása, illetve javítja a tüdő munkájának hatékonyságát, és növeli az oxigén felhasználást.

 

ACHYRANTIS GYÖKÉR

 

Az achyrantis gyökér jelentősen javítja a vérkeringést. A platicodon grandifloum gyógynövény hatékonyan védi a tüdőt, valamint a torkot. A caragana sinica jótékony a csontritkulás és magas vérnyomás ellen.

 

PLATICODON GRANDIFLOUM

 

Védi a tüdőt és a torkot.

 

FAECET

 

A bambusz-, ciprus- és eukaliptuszfa finomított nedvéből származó, komplex összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amelynek sterilizáló hatása is van. A faecetet és a bambusznedvet ötször sűrítik össze, amíg porrá nem alakul. A szárító fázis több mint 8 hónapig tart és különleges tisztaságot biztosít.

 

KÍNAI BORSÓ CSERJE

 

Idegi bántalmak, ízületi gyulladások és magas vérnyomás kezelésére használják.  Hatékony a csontok kalcium vesztésének és a csontritkulás megelőzésében.

 

ESSZENCIÁLIS OLAJ

 

A máj és a belek helyreállításához, a szem és a látás védelméhez, a vérnyomás és az immunrendszer normalizálásához használják.

 

VÖRÖS PÜNKÖSDI RÓZSA GYÖKÉR

 

Serkenti a vérkeringést.

 

Hogy működik a talptapasz?

 

A Detox Patch három elkülönült, de összefüggő elv alapján működik: Mivel sok szervezetünkben található toxin hajlamos magasabb molekuláris sűrűséget elérni, mint a kardio-vaszkuláris rendszer természetes alkotórészei, így ezek a toxinok az alsó végtagokba áramlanak.

 

A gondosan válogatott, magas minőségű, természetes/gyógynövény összetevők biztosítják, hogy a Detox Patch kiváló eredményeket érjen el.

 

Távoli Infravörös Meleg (FIR)


A kiváló minőségű gyógynövények mellett ez az infravörös hő (FIR), illetve az általa kiváltott jótékony folyamatok eredményezik a Detox Patch talp-tapasz fantasztikus hatását. Ahogy a tapaszok felmelegednek, a bőrünkön található pórusok kinyílnak, és a felhalmozódott méreganyagok távoznak a bőrön keresztül a vérből és a nyirokrendszerből.

Japán kutatások szerint a FIR stimulálja a keringést, segít a toxinok eltávolításában.

 

Keleti reflexológia


A sok évszázados múltra visszatekintő keleti orvoslás szerint a toxinok a nap folyamán lefele vándorolnak a testünkben, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb rakódjanak le.

Ezt a modern orvoslás kutatásai azzal magyarázzák, hogy a szervezetünkben jelenlévő toxinok többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint a szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alsó végtagok felé haladnak.

 

A reflexológia létjogosultságát Froneberg német ideggyógyász bizonyította. Elmélete szerint testünk bizonyos területein, mint például a talp és a tenyér, tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Milyenségükből következtetni lehet belső szerveink állapotára, illetve ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk.

 

A talpunkon több mint 60 akupunktúrás pont helyezkedik el. A lábfej felső harmada általában a testünk felső harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik. Amennyiben ezeket a pontokat stimuláljuk, az serkenti a szervek és a test nyirok-, illetve vérkeringését, és így a lerakódott méreganyagok távozását is.


Ázsiai természetgyógyászok vizsgálatai szerint a talpunkon elhelyezkedő reflexzónákon keresztül tudjuk hatékonyan, ugyanakkor nagyon kímélően megtisztítani szervezetünket.

 

Detox Patch - nem csak a talpra

 

A Detox Patch talp-tapasz használata jótékonyan hat a stresszes, szorongó életünkben.

Nyugodt szívvel alkalmazhatja álmatlanság, fejfájás, kötőszövet-izom fájdalmakra, ízületi gyulladásra és legyengült immunrendszer megerősítésére. Csökkenti a rossz közérzetet, melyet érzelmi megterhelés válthat ki.

Óriási előnye más módszerekkel szemben, hogy teljes biztonsággal használható akkor is, amikor egy hagyományos tisztító kúra nem javasolt, mert túlságosan megterhelné a szervezetet. Akár szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedők is nyugodt szívvel alkalmazhatják, sőt gyermekeink méregtelenítésére is kiválóan alkalmas!

 

A tapasz használata nagyon egyszerű és praktikus. A Detox Patch-et a talpra kell ragasztani, lehetőleg arra a területre, ahol a beteg vagy renyhébben működő szerv akupunktúrás pontjai vannak. A tapasz dobozában található leírás segít majd a választásban.

 

Alkalmazható egyéb fájdalmas testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket az adott területről. De ilyenkor érdemes egyidejűleg a talpon is alkalmazni, hogy a maximális tisztító hatást elérjük. Zúzódásokra és horzsolásokra helyezve csökkenti a duzzanatot, a fájdalmat, valamint a gyulladást. Közvetlenül a szemre viszont soha ne tegyük! Szemproblémák esetén tegyen a füle mögé, vagy a halántékra egy-egy tapaszt.

 

Meddig  használjam a talptapaszt ?

 

A kúra hossza csak az Ön testén múlik. Az eredményt a saját szemével láthatja mikor reggel a levett talp-tapaszokat megnézi.

A párnákon lévő elváltozások sokaknál már 4-5 nap múlva megszűnnek, de ha még az utolsó napon is sötét színű eredményt kapunk. Ilyenkor érdemes a kúrát egy hét elteltével megismételni. Ez természetesen annak a függvénye, hogy a szervezete mennyire telített méreganyagokkal.


Ha az első alkalommal nem lát a tapaszon elváltozást és elszíneződést, akkor nem tudott megindulni a méregtelenítő folyamat. Ebben az esetben esténként vegyen szódabikarbónás meleg lábfürdőt 7-14 napig. Ez megnyitja a talp méregtelenítő pontjait, és ez után már a tapasz magába tudja szívni a komolyabb méreganyagokat.


A Detox Patch kiválóan alkalmazható a mai rohanó világunkban, hiszen nem akadályozza a mindennapi tevékenységeinket. Akkor dolgozik és takarít, amikor Ön éppen pihen. Ez a tökéletes munkamegosztás!


Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről Ön is a Detox Patc talptapaszt >>>

 

 

Kapcsolódó termékek: