MENU

Világhírű orvosok véleménye az ionizált vízről

 

 

Több orvos, kutató végzett vizsgálatokat, kutatásokat az egészséggel kapcsolatban. Így kerültek közvetlenül vagy közvetetten kapcsolatba ionizált lúgos vízzel. Többen könyvet jelentettek meg az általuk feltárt eredményekről, véleményükről.

 

Dr. Leonard Horowitz"Nemzetközi összehasonlítás igazolja, hogy az olyan populációk, melyek körében elenyésző, vagy nincs a rák vagy hasonló megbetegedés..., magasabb pH-jú azaz lúgos kémhatású vizet isznak. Miután minden potenciális rizkófaktort figyelembe vettünk és megvizsgáltunk, nyilvánvalóvá vált, hogy 9-10 közötti pH-jú vizet isznak."

Dr. Leonard Horowitz, az "Aids és Ebola" szerzője

 

 

Dr. William Kelly"A víz-ionizátorral előállított lúgos kémhatású víz a gyógyítási tevékenység legfontosabb vívmánya, mióta Sir Alexander Fleming felfedezte a penicillint."

Dr. William Kelly, College of Metabolic Medicine, a "Rák gyógyítása" szerzője

 

 

Dr. Robert Atkins"A legtöbb ember testében a sejtfolyadékok túl savasak. Ez számos problémát okozhat. Megakadályozza a testet a mérgek semlegesítésében, és kiteszi a sejtpusztító szabadgyök-oxidációnak, mely rákhoz és más betegségekhez vezethet"

Dr. Robert Atkins, az "Atkins diéta" szerzője

 

 

 Dr. Hidemitsu Hayashi a Vízkutató Intézet igazgatója, TokyoMegállapítása szerint, a helytelen táplálkozás, mint a sok hús, krumpli, sültek, üdítőitalok és cukor fogyasztása a savas sók felgyülemléséhez vezet. Ezek a lerakódások, mivel a véráramtól távol kell tárolni őket, gyakran évtizedekig a testben maradnak. Javasolja az ionizált lúgos víz fogyasztását, melynek köszönhetően ezek a sók lassan, finoman kimosódnak a szervezetből.

 

 

 

Dr. Robert O. Young, PhD a PH-csoda című könyvében ezt így magyarázza:"Azok, akik ismét tiszta szemmel akarnak és hajlandóak látni, meg lesznek ajándékozva a tartós egészség titkával. Testünk belső környezetének megváltoztatásával meg tudjuk gyógyítani magunkat. A potenciálisan ártalmas behatolók így nem találnak táptalajra, és ártalmatlanokká válnak."

 

 

 Dr. Ingfreid Hobert MD"Nincs szükség drága gyógyszerekre, és azok számos negatív mellékhatására a szervezet egészségének visszaszerzéséhez... A lúgos kémhatású víz mélyre ható hosszú távú hatású, mivel lúgosítja a testet és hatásos antioxidáns."

 

Dr. Susan Lark

 

Egyetemi tanár, és a Siker kémiája című könyv szerzője:

"Naponta 4-6 pohár lúgos kémhatású ionizált víz segít a savasság semlegesítésében, és fokozatosan helyreállítja a tápanyag-felhalmozó képességet. Az olyan túlsavas állapotok, mint megfázás, influenza, hörghurut esetén szintén tanácsos a lúgos víz fogyasztása. A lúgos víz olyan antioxidánsként működik, mint a C, E vitamin és a Béta-Karotin, mivel nagy számban szállít szabad elektronokat. Segíti a testet a szívbetegségek, stroke, imunbetegségek és más gyakori betegségek leküzdésében." 

 

 

Dr. Sherry Rogers"A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat... Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért."

 

 

Dr. Theodore Baroody a Lúgosíts vagy meghalsz szerzője.

 

"Már legalább 5000 gallont használtam fel ebből a vízből az elképzelhető legkülönfélébb esetekben. Hiszek benne, hogy az előnyös struktúrájú lúgos víz mindenkinek hasznára válik."

 

Dr. Don Colbert ajánlja a lúgosítást "Az egészség hét pillére" című könyvében.

 


"Számtalan páciensem szenvedett különféle ízületi gyulladásokban, és szedett sokféle gyógyszert ennek kezelésére. Amint megfeloelő mennyiségű lúgos kémhatású vízzel és étrenddel elértem, hogy vizeletük pH-ja 7 és 7,5 közé emelkedjen sokan közülük néhány hónapon belül fájdalommentessé váltak. Végül a gyógyszerek szedését is abbahagyták."

Dr. Don Colbert széles körben elismert orvos, magas képzettségű az alternatív gyógymódok területén. Keresztény szellemiségben írt 36 könyvét eddig 3,5 millió példányban adták el. Hisz az alternatív és hagyományos orvoslás sikeres és optimális kombinációjában.

 

 

Kapcsolódó termékek: