MENU

VitalWoman


A termék nem rendelhető

Korunk túlterhelt, stresszel teli életet élő emberének gyakori problémája a feszültség, a rossz kedélyállapot és a csökkent szexuális igény, illetve aktivitás. Ennek egyik oka, a testi és lelki harmóniánk, illetve egyensúlyi állapotunkhoz szükséges úgynevezett „teljes táplálkozás” hiánya, amely három tényező – a „fizikai táplálék”, az „energetikai táplálék”, valamint az „érzelmi táplálék” – kölcsönhatásaként jön létre. Az „energetikai táplálék”-on környezetünket és az emberi kapcsolatainkat értjük. Ha itt negatív hatások érvényesülnek, akkor az „érzelmi táplálék” tényezői is sérülnek. „Érzelmi táplálékot” szolgáltat a család, a barátok, a kulturális élmények, a testmozgás és a legbelsőbb érzelmi életünk, amely a párkapcsolatban teljesedik ki. Az energiahiányos állapot megszüntetéséhez minden kultúrában elterjedt bizonyos növények használata. Ezek a „fizikai táplálék” szintjén hatnak, de nagyban hozzájárulnak a hármas tényező közötti egyensúlyállapot kialakulásához is.

Az eddigi ismeretek ötvözéseként ma már olyan kiváló készítmények állnak rendelkezésünkre, mint a Vital Woman. Természetes, növényi összetevői közérzet- és állapotjavító, teljesítményfokozó és afrodiziákus hatásúak:
A brazil boróka pozitívan befolyásolhatja a fizikai kondíciót. Az egyszarvú gyökér ösztrogén hatású szaponint tartalmaz. A guarana koffeintartalma révén élénkítő hatású. A macát az amazonasi ginszengnek is nevezik, energiával tölti fel a szervezetet. A suma gazdag aminosavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban.

Eg doboz tartalma 60 db tabletta


A termék nem rendelhető Ár: 0 Ft