Glükózamin
A glükózamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is. Mindezek mellett szakértők kimutatták, hogy ez a vegyület javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságait is.
Tartalmazó termékek:

Kategóriák


Ár: 2660 Ft
Ár: 5705 Ft
Ár: 15680 Ft
Ár: 10630 Ft
Ár: 1000 Ft
Ár: 14615 Ft
Ár: 8700 Ft
Ár: 13900 Ft
Ár: 45685 Ft