MENU

Arginine Plus - Teljesítménynövelő


Ár: 12 225 Ft
A termék nem rendelhető

Az arginin a szervezetünkben is termelődő természetes anyag, ami az aminosavak csoportjába tartozik. De nem csak szervezetünk állítja elő, része minden fehérjének is, amit megeszünk. Mindennapi táplálékaink – a tejtermékektől a húsokon át a magvakig – rengeteg arginint tartalmaznak. Az arginin egyfelől fontos aminosav, mely táplálja a szervezetünket, de ezenkívül számos jótékony hatása ismert.
Szervezetünkben a nitrogén-monoxid az arginin nevű aminosavból termelődik. A nitrogén-monoxid értágító, így hatással van a normál keringésre is. Megkönnyíti a véráramlást, ezáltal elősegíti a sejtek tápanyaggal és oxigénnel való ellátottságát, valamint hatékony potenciafokozó is.
Az arginin segíti a fehérjeszintézist, hozzájárul a növekedési hormonok és az inzulin kiválasztásához, ennélfogva előszeretettel használják sportolók a sovány izomtömeg növelésére. Hatékonyan támogatja a méregtelenítő folyamatokat is, mivel a fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le. Előanyaga a kreatinnak, mely a szervezet fő energiatároló molekulája.
Az arginin termelése bizonyos körülmények hatására (pl. stressz, kimerítő fizikai munka) csökkenhet.

Egy doboz tartalma 100 db tabletta


A termék nem rendelhető Ár: 12 225 Ft

Összetétel:
500 mg
600 mcg