MENU

Digest Ease


A termék nem rendelhető

A táplálék felvételét követően az egészséges szervezet azonnal bontani kezdi a számára hasznosítható tápanyagokat. Az emészthető szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok elemi részecskékre bomlanak, amelyek aztán kiválóan fel tudnak szívódni és hasznosulni képesek a szervezetünkben. Ez azonban elég idealista megközelítés, mivel a mai rohanó világban egyre több olyan hatás érvényesül, amely épphogy hátráltatja ezt az alapvető folyamatot. Bizonyára Ön is érzékelte már, milyen megterhelő lehet egy zsíros, nehéz étel, akár egy családi vagy munkahelyi vacsora után.

A rossz táplálkozási szokások, az ütemezésben és összetételben kiegyensúlyozatlan étrend nagyon megterheli az emésztőrendszert. Ezt a hatást fokozhatják egyéb zavaró tényezők is, pl. stresszhatások, mesterséges ételösszetevők, melyek gátolhatják a normális bélműködést, emésztést és tápanyag felszívódást.
A Digest Ease tisztán növényi eredetű enzimkomplex, mely széles tartományban, savas és lúgos kémhatású közegben egyaránt működik. Elsősorban vegetáriánusok számára ajánljuk, mert a növényi eredetű táplálékot kiválóan emészthetővé teszi, de emellett természetesen az állati eredetű táplálék emésztését is támogatja. A kor előrehaladtával az emésztés hatásfoka csökken, de emésztési zavarok természetesen nemcsak időskorban alakulhatnak ki, hanem alkati adottságok miatt bármely más életszakaszban is. Mivel az emésztést enzimek szabályozzák, ezért a kívülről bevitt emésztőenzimek szerepet játszhatnak a rendellenességek megelőzésében és enyhítésében.

##CIKKEKK##

Egy doboz tartalma 100db tabletta


A termék nem rendelhető Ár: 0 Ft

Összetétel: