MENU

A CaliVita International minőségnyilatkozata

 

 

Minőségnyilatkozat elhivatottan, az ön egészségének szolgálatában

 

Az egyetlen megfizethetetlenül drága dolog az életben maga az élet. Ennél fogva minden, ami ennek megőrzését, meghosszabbítását és megszépítését szolgálja, jó befektetés, mind közül a legjobb pedig az egészség megőrzése.

 

Mi, a Calivita, ezt a legfőbb értéket, az egészséget kívánjuk szolgálni, dolgozóink minden munkanapjának minden egyes percével, minden kutatásra, termékfejlesztésre elköltött cent-tel.

 

Tulajdonosok és munkatársak egyaránt hiszünk benne, hogy a fogyasztóink egészsége minden befektetett energiát, tudást és pénzt megérdemel. Ez a meggyőződés egyben a legfontosabb feltétele annak, hogy a Calivita valakit a soraiba fogadjon.

 

Az egészség szolgálatát sokan tűzték már előttünk és utánunk is zászlójukra. Valóságos iparág épült erre a célra.

 

Nem mindenkinek sikerül azonban tevékenysége során maradéktalanul teljesítenie - a látszólag nehezen összeegyeztethető - „Calivita alapelveket", melyek egyben a minőség garanciái:

 

Hatóanyagok csak természetes forrásból

 

Az emberi szervezet természet alkotta élő organizmus, ezért diszfunkcióit természetes forrásból származó hatóanyagokkal gyógyítjuk.

 

Termelés a környezet tisztelete és védelme mellett

 

A hatóanyagok zömét adó gyógynövények természetes élőhelyükön, és zavartalan körülmények között képesek leginkább felhalmozni a kívánt összetételű hatóanyagokat.

Beszerzési forrásaink kiválasztásának ez fontos szempontja.

 

A gyógynövények begyűjtése nem lehet korlátlan, nem vezethet a növényfajok egyedszámának túlzott csökkenéséhez, egyes fajták veszélyeztetéséhez, nem okozhatja a természetes élőhelyek egyensúlyának felborulását. A Calivita tevékenysége semmilyen tekintetben sem vezethet természetkárosításhoz, környezetszennyezéshez.

 

A fogyasztó egészsége mindenek felett

 

A fogyasztó egészsége a legfontosabb érték, ebben nem ismerünk kompromisszumot. A fogyasztó egészsége fontosabb számunkra, mint a fogyasztó pillanatnyi elégedettsége.

 

Csak tudományos kutatásokon alapuló, kísérletekkel bizonyított vagy szakirodalmi adatokkal alátámasztott hatóanyagokból készülhet Calivita termék.

 

Minden termékhez kimerítő tájékoztatást nyújtunk a terméktájékoztatóban, csomagoláson, hálózati képviselőkön és kiadványainkon keresztül az indikációról, a felhasználás módjáról, adagolásról, esetleges mellékhatásokról, a termékkel kapcsolatos tapasztalatokról.

 

A jó minőségnek nincs alternatívája

 

A Calivita a legjobb hatóanyagokat juttatja el ügyfeleihez, mert gyógyhatású készítmények terén a jó minőségnek nincs alternatívája. Termékeinket teljes életútjukon keresztül gondozzuk, a nagyobb hatékonyság érdekében fejlesztjük vagy újabbakkal váltjuk fel, mert csak a kategóriájában legjobb termék viselheti a Calivita nevet.

 

Termékpalettánkat folyamatosan szélesítjük, hogy támogathassuk fogyasztóinkat az egészségmegőrzésben. Termékeink meg kívánnak felelni az amerikai, európai uniós és egyéb országokban érvényben lévő, vonatkozó jogszabályoknak és követelményeknek.

 

Termékeink nem csak hatóanyag-összetételükben, de csomagolásukban és egyéb fizikai jellemzőikben is a legjobb minőséget célozzák meg.

 

Amennyiben az ideálisnak tartott paramétereket nem sikerült elérnünk, nem leszünk csalódottak, csak elszántabbak. A minőség esetünkben szó szerint életbevágó, ezért a Calivita teljes tevékenységét minőségbiztosítási rendszerrel kívánjuk felügyelni, mely kiterjed valamennyi operációnkra, munkatársra és hálózatunk tagjaira.

 

Az egészségmegőrzésért végzett szolgáltatásunk a termékeinknél csak elkezdődik. A Calivitában az egészségmegőrzésről felhalmozott tudás, ismeret átadása, a személyes problémákra adott tanács, a segítségnyújtás szolgáltatásunk fontos része.

 

Fogyasztóink, hálózati partnereink, beszállítóink és önmagunk elvárásainak csak akkor tudunk megfelelni, ha nem mondunk le a kételkedés jogáról... vajon nem lehetne még jobban csinálni?

 

<<< Vissza az előző oldalra

 

 

Kapcsolódó termékek: