MENU

Hand & Body Lotion - a bársonyos bőrért


Ár: 9 165 Ft
Kosárba

 


A Hand&Body Lotion testápoló használatával megadhatja bőrének, amire szüksége van. A bőr számára hasznos E-vitamint és olívaolajat tartalmaz, korszerű összetételben. Használata során a bőr bársonyos tapintásúvá válik, hosszú időn keresztül megőrzi víztartalmát és rugalmasságát. Könnyen és gyorsan felszívódik. Nem fénylik, ezért nappali használatra is tökéletesen megfelel.

 

A száraz bőr nem csak esztétikai probléma. A bőr ilyenkor könnyen hámlik, érzékeny, gyakori a viszkető, kellemetlenül feszítő érzés. Ennek oka, hogy a faggyúmirigyek kevés zsiradékot termelnek, a vízhiány miatt a bőr pedig hajlamossá válik a berepedezésekre. A berepedezett bőrrel szervezetünk első védelmi vonala sérül, azaz könnyebben jutnak be a különböző kórokozók, valamint védtelenebbé válik egyéb külső hatásokkal, pl. különböző vegyszerekkel (tisztítószerek, mosogatószer) szemben is.

 

A Hand&Body Lotion a legszigorúbb kozmetikai követelményeknek megfelelően készült, így használója szépségét és bőre egészségét is védi. Legfontosabb összetevője a squalane, (olívaolaj-kivonat), mely simábbá, rugalmasabbá varázsolja a bőrt, mélyreható hidratálóhatásánál fogva pedig lassítja a bőr öregedését. Az E-vitamin erőteljes antioxidáns, mely szintén gátolja az öregedést, emellett természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású.

 

A testápoló B5 provitamin-tartalma táplálja a bőrt, megelőzi a pattanások kialakulását, bőrvédő hatású, ezenfelül regenerálja a bőrt (megszünteti a stressz negatív hatásait). Bisabololt - bőrnyugtató anyagot - is tartalmaz, valamint szilikont, mely selymes tapintásúvá teszi a bőrt.

 

A testápolót minden bőrtípusra, a család minden tagjának ajánljuk. Naponta masszírozzuk a testápolót a bőrünkbe, különös figyelmet fordítva a száraz, érdes, kiszáradt területekre.

 

A testápoló diszkrét illata kellemessé teszi használatát.

 

Összetétel:

Olívaolaj, bisabolol, B5-vitamin, E-vitamin, szilikon.

 

Kiszerelés : 1 liter

 

 

 

Mit tehetünk a tavaszi fáradtság ellen ?
teljes cikk elolvasása

 

 

Beköszöntött a tavasz, az idő egyre kellemesebb, hosszabbak a nappalok, mégis sokan nem kifejezetten a feltöltődés élményét élik át, hanem elsősorban kimerültséggel, nyomott hangulattal és aluszékonysággal küzdenek ebben az időszakban.

 

Kinél gyengébb, kinél erőteljesebb tünetekkel, de a tavaszi fáradtság mindenkinél jelentkezik. De mi is állhat ennek hátterében?

A tavaszi fáradtság kialakulásával kapcsolatban sokféle magyarázat született már, de egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy komplex tényezők állnak a hátterében, így a megoldást is érdemes több oldalról megközelíteni. A tavaszi fáradtság nem betegség, hanem egy olyan állapot, amin nagyon egyszerűen lehet (és kell) is segíteni.Vitaminhiány:

 

Valamennyi magyarázat közül talán a legnagyobb hagyománnyal bíró, valamint ez is tűnik a legkézenfekvőbbnek. Télen a táplálkozásunk, még ha nem is egyoldalú, de a korlátozott választéknak köszönhetően egyértelműen szegényebb, nem pusztán vitaminokban, de pl. enzimekben is. Még ha törekszünk is naponta friss gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, nagyon szűk réteghez jut el jó minőségű, nem kényszerérett, nem hetekig konténerekben tárolt, valóban friss áru.

 

Hogyan segíthetünk ezen?- a már ismert sok zöldség és gyümölcs fogyasztása, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, étrendünket ajánlatos jó minőségű étrend-kiegészítő készítményekkel is felturbóznunk.

 

A Calivita termékskálájában rengeteg ilyen készítményt talál, pl.:

 

Multivitaminok ( full spectrum , super mega 50 , vércsoportoknak megfelelő készítmények , stb. )

 

Antioxidáns készítmények ( protect 4life , mega protect 4life , smokerade , stb. ), melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

 

Ne feledkezzen meg az ilyenkor különösen jól ajánlható zenthonic-ról, valamint az olyan készítményekről sem, melyek energiapótlásra is kiválóan alkalmasak ( Coq10 , energy and memory, stb.).Pszichológiai okok:

 

Bár sokfelé tartja magát az a hiedelem, hogy a tünetek pusztán pszichológiai alapon jelentkeznek (azaz a tavaszi fáradtság csupán egyfajta „divatos" állapot ebben az időszakban), nem szabad szó nélkül elmenni azon tény mellett, hogy ennek az elméletnek bizony nagyon valós élettani alapja is van.

 

A szerotonin nevű hormon szintje ugyanis a fényhiányos, mozgásszegény téli hónapokban lecsökken, ez pedig összefüggésbe hozható a hasonló, fáradtsággal, ill. levertséggel járó állapotokkal.

Hogyan segíthetünk ezen?- semmi esetre se édességgel pótoljuk a hiányzó boldogságélményt. Mozogjunk sokat, töltsünk több időt a friss levegőn, irodában ülve is gyakran nyissunk ablakot! Már egy rövid délutáni séta a napsütésben is sokat segíthet!Anyagcsere:

 

Télen az anyagcserénk alacsonyabb fokozaton működik. Kisebb a fizikai aktivitásunk, nagyobb az alvásigényünk, és jóval kevesebbet töltünk a friss levegőn.

 

Az anyagcsere felgyorsításában a legkiválóbb segítség a rendszeres fizikai aktivitás beiktatása (lehetőleg szabadban), ami lehet akár egy rendszeres napi séta is. Gondolnunk kell bőrünk állapotára és anyagcseréjére is. Kezdje minden napját hideg-meleg váltózuhannyal, majd ápolja bőrét a Calivita kiváló minőségű kozmetikumaival.

 

Ne feledje, hogy a kellő hatás eléréséhez a Cellulit elleni harcot is idejében el kell kezdeni, melyhez már a Calivita C-rx krém terméke is nagymértékben hozzájárulhat.Tavaszi nagytakarítás:

 

Sokan vallják, hogy a tavaszt egy, az egész szervezetre kiterjedő nagytakarítással kell kezdeni.

 

A Calivita termékei közül számos, a méregtelenítő folyamatokat támogató készítményt talál (pl. green care , liquid chlorophyll , detox patch , aquarion lúgos víz , stb.), bármilyen tisztító kúrát is választ. 

 

Rázza le a nyomott hangulatot, a télen felrakódott kilókat, és válassza bátran a Calivita készítményeit a tavaszi fáradtság elleni küzdelem kiegészítéseként!

 

Forrás : CaliNews

 

Miért különlegesek az Aquabelle kozmetikumok ?
teljes cikk elolvasása

 

 

Új családdal bővült a Calivita termékpalettája 2007 év végétől: büszkén mutatjuk be a Calivita Cosmetics Aquabelle termékcsaládját!


 

Az Aquabelle termékekben a legmodernebb tudományos vívmányokat ötvöztük a természet erejével.

 

A termékek összetételének három fontos alappillére:

 

- Természetes összetevők (jojobaolaj, avokádóolaj stb.);

 

- Korszerű komponensek (ceramidok, vitaminok stb.);

 

- És egy forradalmian új, védett technológián alapuló találmány: a csökkentett deutériumtartalmú, tisztított víz (dd-víz - decreased deuterium water).

 

„A víz az élet bölcsője" - szoktuk mondani.

 

A víznek valóban hatalmas a jelentősége a földi életben. A földfelszín 71 százalékát tenger borítja, s ez a mintegy 1,3 milliárd köbméternyi víztömeg határozza meg a földi életet.

Az élő szervezetek mintegy 75-98 százaléka szintén víz. Egy 75 kg-os felnőtt szervezet körülbelül 50 liter vizet tartalmaz. egy ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik. a veséken naponta 180 liter vér folyik át és tisztul meg.

 

A dd-víz

 

A deutérium a hidrogén egyik izotópja. A természetben található hidrogén zömének magja egyetlen protonból áll, ezt az atomot 1h-val jelöljük. A maradék esetében a magot egy proton és egy neutron, vagy egy proton és két neutron alkotja. Az előbbit deutériumnak (jele 2h vagy d), az egy protonból és két neutronból álló atommagot, illetve atomot tríciumnak hívjuk (jele: 3h vagy t).

 

Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutériumtartalma minimális ingadozással 150 ppm. Az egyenlítő területén lehulló csapadék 155 ppm-es, a kanada északi részén, észak-amerika belsejében 135-140 ppm-es értéket mérhetünk. Ez az arány tehát szélességi körönként változik, de hasonlóan változik a tengerszint feletti magassággal is (a tengerszint közelében 150 ppm, 2000 méter magasságában 130 ppm).

 

A vizekben mért mennyiség egyenes arányban van az ott élő szervezetek deutériumtartalmával.

 

Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja körülbelül 12-14 mmol/l. Ez nem tűnik soknak az előző számokhoz képest, de ha ezt a mennyiséget összevetjük más létfontosságú elemek tömegével, kiderül, hogy a deutériumból mintegy hatszor annyi van jelen, mint a kalciumból, és tízszer annyi, mint a magnéziumból.

 

Számos független kísérlet igazolta, hogy a csökkentett deutériumtartalmú víz (dd-víz) teljesen biztonságosan alkalmazható, nincs toxikus hatása. Sőt, jótékonyan befolyásolja a sejtek osztódását. Minél alacsonyabb a víz deutériumtartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata, azaz annál lassabb a szervezet „öregedése". A gyakoribb sejtosztódással ráadásul megnő a valószínűsége a hibás osztódásnak is.

 

Bőrünk nedvességtartalma nem csak esztétikai szempontból fontos. Már az általános iskolákban is így tanítják: „a bőr szervezetünk elsődleges védelmi vonala".

 

Megakadályozza, hogy a környezetből ártalmas anyagok jussanak a szervezetbe, illetve azt is, hogy a szervezetben lévő víz „kifelé" gyorsan elpárologjon. Bőrünk nedvességtartalma a nap során folyamatosan csökken, ezért a szépségápolás egyik legfontosabb lépése a bőr megfelelő hidratálása.

 

Hogy ez optimális legyen, ahhoz fontos a kellő mértékű folyadékfogyasztás, a helyes bőrtisztítás, illetve a jó minőségű krémek használata, mert ezek együttes alkalmazásával vagyunk leginkább képesek hosszú távon megőrizni a bőr  nedvességtartalmát.

 

Az aquabelle család

 

Az aquabelle család három tagból áll:

 

Egy regeneráló krémből (nappali használatra),

 

Egy tápláló krémből (éjszakai használatra)

 

És egy arcápoló és lemosó tejből. mindhárom termék fő alkotóeleme, mondhatni alapja: a dd-víz.

 

Regeneráló krém

 

A krém fő aktív összetevője a ceramid, amely regenerálja a bőrt, segíti a bőr nedvességmegtartó képességét. Javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkenti a ráncokat és hatékonyan véd a káros környezeti hatások ellen.

 

Másik fő összetevője az e-vitamin, mely ismert antioxidáns hatású vegyület. Kiválóan védi a bőr sejtjeit a káros oxidatív folyamatoktól, természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő, valamint vitalizáló, frissen tartó hatású.

 

Avokádó- és jojobaolaj-tartalma táplálja a kiszáradt bőrt.

 

A krémet elsősorban nappali használatra ajánljuk, de ideális alap akár smink alá is.

 

Ide kattintva tekintse meg közelebbről az Aquabelle regeneráló krémet.

 

Tápláló krém

 

Ennek a krémnek a különlegessége a dd-víz és a squalán (olivaolaj-esszencia) komplex emulziója. Ez egy egyedülálló „olaj a vízben" és „víz az olajban" emulzió egyszerre, mely az azonnali hidratáló és tápláló hatáson túl szabályozott, fokozatos hatóanyag-leadáson keresztül mélyhidratáló hatást is biztosít.

 

A benne lévő avokádóolaj táplálja és megfiatalítja a száraz, vízhiányos bőrt, valamint az öregedő bőrre is kiváló hatással van. Magas a- és e-vitamin-tartalmának köszönhetően   kiválóan lkalmazható nem csak száraz, de problémás bőrre (például pikkelysömörre) is.

 

Ideális éjszakai használatra.

 

Ismerje meg közelebbről az Aquabelle tápláló krémet.

 

Arcápoló és lemosó tej


 

A tej egyedülálló tulajdonsága, hogy miközben kiválóan tisztítja az arcot, egyben hidratálja is a bőrt, így nem feltétlenül szükséges az arcról lemosni.

 

Aktív összetevői az avokádó- és a jojobaolaj, mely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről.

Az avokádóolaj kiválóan táplálja a bőrt.

 

A jojobaolaj szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz, ezért kozmetikai készítmények gyakori alapanyaga. az avokádóolajhoz hasonlóan magas az e-vitamin-tartalma, mely védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaival szemben.

 

Kellemes, frissítő hatású.

 

Az ideális hatás érdekében használja rendszeresen mindhárom terméket! Együttes alkalmazásukkal hatásuk fokozható.

 

Forrás : CaliNews

 


Kosárba Ár: 9 165 Ft