MENU

Aquarion vízionizáló, az ionizálók királya

 

 

A lúgos víz fogyasztásával nagyszerű eredményeket érhetünk el a saját és családunk egészségének területén!

 

Az általunk elfogyasztott táplálékok nagyobb része savas kémhatást idéz elő a szervezetünkben. Ehhez jön még hozzá az élelmiszeradalékok és gyógyszerek szintén savasító hatása. Ezek vezetnek a szervezetünk elsavasodásához, ami számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezi, ilyenek például a következők :

 

 - allergia

 - cukorbetegség

 - elhízás

 - csontritkulás

 - ízületi fájdalmak

 - magas vérnyomás

 - veseproblémák

 

A lúgos víz fogyasztásával képesek vagyunk a testünkben kialakult elsavasodást megállítani, illetve megfordítani. 

 

Testünk vegyhatása enyhén lúgos természetű, ezért az ionizált, lúgos víz fogyasztása jótékonyan befolyásolja a szervezet vízkészletének állapotás, ezzel életminőségünk javulását eredményezheti !

 

Az ionizáló berendezés - túlzás nélkül állítható - az egészségünk (lúgosságunk) kulcsa lehet, ezért fontos odafigyelnünk, hogy milyen típust választunk.

 

Azért döntenek sokan az Aquarion mellett, mert ez a készülék magasabb fokú szűrést, erősebb antioxidáns hatást (orp), tökéletesebb öntisztító rendszert, összességében nagyobb teljesítményt, hosszabb garanciát (5 év) és lényegesen hosszabb élettartamot (20 év) biztosít, mint versenytársai.

 

Az Aquarion a lúgos vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítéssel, maj elektromos kettéválasztással készíti. A vizet lúgos és savas, eltolt PH értékű vízzé alakítja.

 

 

Miért az Aquarion a legfejlettebb vízionizáló a világon >>>

 

Aquarion=20 év élettartam >>>

 

Ami kiemelkedően fontos, hogy  a készülék nem igényel karbantartást még a Magyarországon oly sok helyre jellemző kemény vizes területeken sem.>>>

 

Az aquarion vízionizáló használata.

 

 

Mindössze öt gomb kezelését kell megszokni.

 

Az aquarion energiafelhasználása rendkívül kedvező. A készülék általában standby módban van, vagyis "alszik", normál felhasználásra csak a tényleges működés során kapcsoL,

ezért használat előtt mindig a power gombot kell először megnyomni, mert ez nyitja a készülék belső szelepét. A tetszetős színes, digitális kijelzőn a háttérvilágítás színe üzemmód szerint változik.

 

Lúgos víz előállításához az alkalinegombot kell megnyomni, és a kívánt erősséget beállítani. 

 

Savas víz előállításához nyomja meg az acidic gombot. Ekkor a kijelző jobb oldalán jelenik meg egy piros szimbólum és egy piros szám.

 

A tisztított víz kiválasztásához a purified gombot kell megnyomni. Ekkor a kijelzőn zöld színnel megjelenik a szimbólum, és a szintet kijelző szám nullát mutat.

 

Minden kiválasztott szint esetén a készülék angolul bemondja az aktuális programot. Ez a hangerősség állítható, de tetszés szerint ki is kapcsolható.

 

Az Aquarion mindig megjegyzi a legutolsó használat beállításait és a legközelebbi indításkor automatikusan ugyanezt fogja felkínálni.

 

Turmalinkristályos ultrabiostone szűrés

 

 

Az Aquarion vízionizáló egy 0,01 mikronos turmalinkristályos ultrabiostone szűrővel megtisztítja a vizet az ionizáció előtt.

 

A kijelző bal alsó sarkában lehet a szűrő állapotát, élettartamát folyamatosan nyomon követni. A szűrő 4.000 liter víz tisztítására alkalmas, ami átlagos vízfogyasztás esetén egy négytagú családnak mindössze évenkénti szűrőcserét jelent.

 

Ha a szűrő digitális kijelzője tele állásba kerül, és villog a szűrőszimbólum, akkor eljött a szűrőcsere ideje. A csere mindössze néhány percet vesz igénybe, és bárki egyszerűen el tudja végezni.

 

Az Aquarionnal előállított lúgos víz fokozatai

 

  lúgos 1 - enyhén lúgos víz  ph 7,5 - ph 8,5

 

Ezt a fokozatot a bevezető időszakra ajánljuk. Egészséges szervezet esetén 4-7 napig, valamilyen betegség esetén pedig néhány hétig javasoljuk.

Előfordulhat eleinte napi 3-4 széklet, mivel beindul az emésztőrendszer méregtelenítése. Ez azonban nem hasmenés, ezért nem kell félni tőle! Az első pár napban méregtelenítő tünetek jelentkezhetnek, mint a fejfájás vagy izületi fájdalmak, de ezek hamar meg fognak szűnni.

 

  lúgos 2 - enyhétől közepesig terjedően lúgos víz  ph 8 - ph 9

 

Ezt a fokozatot már hosszabb ideig, akár néhány hónapig is fogyaszthatja. A legtöbben 2-es vagy 3-as szintű lúgos vizet isznak, de ez kitűnő hideg ételek és saláták elkészítéséhez is.

 

  lúgos 3 - közepestől erősig terjedően lúgos víz,  ph 8,5 - ph 9,5

 

Ivási célokra ez a leggyakrabban használt lúgossági szint. Ideális kávé, tea és egyéb meleg italok elkészítéséhez, de kitűnő rizshez és más szemes termékek főzéséhez is.

 

  lúgos 4 - erősen lúgos víz  ph 9,5 - ph 10+

 

A legerősebb fokozatú lúgos vizet ivásra csak indokolt esetben, intenzív méregtelenítő kúrák, vagy komoly betegségek esetén használjuk. Ez ugyanis nagyon erős méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Emellett kiváló zöldségek forrázásához, levesek főzéséhez is, mert a lúgos víz megszünteti a keserű ízt, és jobban kihozza a zöldségek természetes színét.

 

Az Aquarionnal előállított savas víz fokozatai

 

A savas víznek antiszeptikus és antibakteriális hatása van. Mivel összehúzó hatású, tökéletesen alkalmas kozmetikai célokra. Hidratálja és puhítja a bőrt. Nagyszerű eredményeket értünk el vele pattanásos bőr, ekcéma , lábgomba és korpás haj kezelésében, de megoldás a rovarcsípések okozta fájdalomra és viszketésre is.

A haja csillogó és egészséges lesz, ha ezzel mossa, de ionizált savas vízzel fertőtleníthetjük a zöldségeket és gyümölcsöket is.

 

savas 1 - enyhén savas víz  ph 6,5 - ph 5,5

 

szájhigiéniai célokra kitűnő. használja fogmosáshoz, öblítsen torkot vele (gargalizálás), és alkalmazhatja semleges szájvízként is. hölgyeknek kiváló hüvelyzuhany készítéshez is.

 

savas 2 - enyhétől a közepesig terjedően savas víz  ph 6 - ph 5,5

 

a bőr gondozásához ajánlott az összehúzó hatása miatt. használja mosakodáshoz és arctisztításhoz. férfiak borotválkozás utáni arcszeszként is alkalmazhatják, de nagyon jó hatással van a pattanásos bőrre és korpás fejbőrre is.

 

savas 3 - közepestől erősig terjedően savas víz ph 5,5 - ph 5

 

konyhai eszközök és felületek vegyszermentes tisztításában lehet a segítségünkre, de az ekcémás bőr ecsetelésére is ezt a fokozatot ajánljuk.

 

savas 4 - erősen savas víz  ph 5 és alatta

 

A víznek savas beállításban sterilizáló hatása van. Használhatja vágólapok és edénytörlők sterilizálásához, valamint zöldségek és gyümölcsök mosásához, bár utána érdemes őket lúgos vízzel is átöblíteni. Ebből készítsen lábfürdőt, ha lábgombától vagy erős lábszagtól szeretne megszabadulni.

 

Tisztított víz funkció, ionizálás nélküli ph semleges víz

 

Ezzel a funkcióval víz ph értékét nem változtatjuk meg, egyszerűen csak tisztított vizet kapunk. Az ionizálás nélküli tisztított vizet kalciumlabilitású gyógyszerek bevételére (pl. magas vérnyomásra szedett gyógyszerek) és tápszerek elkészítésérehasználhatjuk.

 

A lúgos víz a már bevett kalciumlabilitású gyógyszer hatását csökkentheti, ezért az ilyen gyógyszert ne lúgos vizzel vegye be.

 

Az Aquarion vízionizáló berendezés.

 

Az Aquarion a klorszerű, esztétikus kialakításának köszönhetően minden konyhában jól mutat. Nem csak a csaphoz lehet csatlakoztatni, hanem közvetlenül a hideg-vízvezetékrendszerre is, így akkor is be tudja kötni, ha gyümölcszuhanyos csapteleppel rendelkezik.

 

Az aquarion víz ionizáló élettartama több mint 20 év! Az árát már az első fél-egy évben behozza !

 

Áramfelhasználása energiatakarékos (80w), mivel a modern hálós ionizáló kamra kisebb térfogaton is nagyobb mennyiségű vízzel képes érintkezni. Ennek köszönhetően kisebb energiafelhasználással is nagyobb teljesítmény leadására képes.

 

Az öt rétegű titán-platina elektróda rendszer a készülék legdrágább része. A platinabevonat maximális higiéniát ad az ionizációnak, a titán pedig kimagasló - 20 éves - élettartamot. A hatásfok növelése érdekében 5 db elektródával rendelkezik.

 

A szabadalmaztatott "sol" szeleprendszer a kívánt áramlási szintek és nyomás fenntartásával megvéd a lerakódások keletkezésétől, valamint az elektrolizáló cella túlterhelésétől. Ez tehát azt jelenti, hogy nem önnek kell a nyomás szabályozásáról kézzel gondoskodnia.

 

A világ legfejlettebb öntisztító rendszere - darc

 

Tovább hosszabbítja az élettartamot a dupla automata ellentétes tisztító rendszer (darc), mely teljesen eltávolítja a keletkező vízkövet az ionizáló kamrájából és elektródájáról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az Aquarion folyamatosan vízkő-mentesíti magát a háttérben, miközben mi lúgos vizet engedünk belőle.

 

A darc rendszernek köszönhetően a készülék külön karbantartást nem igényel. Nem áll le 20 literenként vagy 12 óránként mint más egyszerűbb típusok, és nem igényel időnkénti karbantartást sem az ön részéről!

 

Vagyis az Aquarion folyamatosan ad ionizált vizet, miközben az elektródák tisztításáról a háttérben gondoskodik. Erre önnek nem kell külön figyelnie, és nem szükséges külön tisztító programot elindítania. ez egyszerűen automatikusan megtörténik a háttérben.

 

Micom számítógépes rendszer

 

 

A készülék vezérlője a micom rendszer, mely beállítja a ph és orp értéket, illetve a víznyomást. Ez a mikroszámítógép felelős az ionizáló leállításáért az áramingadozásnál, a magas vízhőmérsékletnél és valamilyen mérgező szennyeződés érzékelésénél. Ez a rendszer figyelmeztet a szűrőcserére, vagy ha szervizelésre van szükség. Ez utóbbit a kijelző jobb alsó részén megjelenő piros jelzőlámpa mutatja.

 

Összességében elmondható, hogy az Aquarion ionizáló víztisztító a piacon fellelhető legjobb modell, a leginkább felhasználóbarát és a legetszetősebb készülék.

 

Az Aquarion beszerelése egyszerű, minden háztartásban alkalmazható. Könnyen követhető magyar nyelvű kezelői útmutatót és az itt látható szemléletes filmet kapja a víztisztító és ionizáló mellé. Indítsa el a videót, és nézze meg, hogy milyen egyszerű beüzemelni ezt a fantasztikus készüléket.

 

A film a csapra szerelhető változatot mutatja be, de az Aquarion készülék már alkalmas arra is, hogy közvetlenül a vízvezetékrendszerre csatlakoztassa. Ehhez mindössze egy t-elosztót kell beszereznie, minden más alkatrészt és átalakítót a készülék dobozában megtalál.

 

 

Az elegáns kivitelezésű és könnyen kezelhető Aquarion vízionizáló használatával biztonságos, mérgező anyagoktól mentes, oxigéndús, friss ionizált lúgos vizet ihat. A savas víz használatával pedig bőrét ápolhatja és kemikáliáktól mentes konyhája lehet.

 

Az Aquariont azoknak készült, akik a legjobbra vágynak, ezért minden funkcióból a legjobbat építették ebbe a készülékbe. Ez a modell minden funkciót egyben tud, amit bármelyik kisebb jupiter modell használ. A Jupiter Science garantálja, hogy ettől jobbat nem fog találni a piacon, mert ez a készülék egyszerűen a legjobb a legjobbak között!

 

Miért a világ legfejlettebb vízionizálója az Aquarion >>>

 

 

 

Vagy rendelje meg most kedvező áron az Aquarion vízionizáló berendezést >>>

 

 

 

Kapcsolódó termékek: