MENU

Digestive Enzymes


A termék nem rendelhető

„Az vagy, amit megeszel” – tartja a mondás, de ez csak némi kiegészítéssel igaz. Valóban nagyon fontos az igényesen összeállított, korszerű étrend, de ez csak akkor hatásos, ha megfelelő emésztéssel a táplálékban lévő értékes anyagokat elemi egységekre tudjuk bontani, és így azok valóban hasznosulni tudnak a szervezetünkben.

Az életműködés fenntartásához energiára van szükség, amit többek között az elfogyasztott táplálékból nyerünk. Ahhoz, hogy a táplálékunkból energia legyen, nagymértékben hozzájárulnak az emésztőenzimek, melyek a mechanikusan felaprított (szétrágott) táplálékot elemeire bontják, melyek már készek arra, hogy a tápcsatornában felszívódjanak. A pankre­atin magas aktivitású hasnyálmirigy termelte zsírbontó enzim. A gyomorban képződő pepszin, és a papajából kivont papain a fehérjék emésztéséhez fontos. A betain HCl a sósavtermelésre van hatással. A diasztáz enzim a szénhidrátok bontását végzi.
A tökéletes emésztéshez tehát megfelelő mennyiségű bontóenzimeket tartalmazó emésztőnedvre van szükség. Ennek mennyisége már az egészséges középkorúakban is csökkenni kezd, ezáltal romlik az emésztés minősége, ami gyakran kellemetlen tüneteket okoz. Az A vércsoportú egyéneknél ez a panasz kortól függetlenül is igen gyakori. Másoknál a rossz táplálkozási szokások, a főtt, sugárkezelt, konzervált, pasztőrözött, párolt, mikrohullámú sütőben kezelt vagy fagyasztott ételek fogyasztása idézi elő az enzimhiányos állapotot.
Mindegyik esetben „enzimterápia” ajánlott, mely által elősegíthető a tápanyagok tökéletesebb lebontása. Ezt a terápiát a készítményben emésztésünket támogató gyógynövényekkel is kiegészítettük.
A Digestive Enzymest fogyasztóknál a többi CaliVita étrend-kiegészítő hasznosulása is javul.

Egy doboz tartalma 100 db tabletta
Allergén összetevő: DIASZTÁZ (ÁRPA)


A termék nem rendelhető Ár: 0 Ft

Összetétel:
12.5 mg
10 mg
25 mg
37.5 mg
75 mg
5 mg
17.5 mg
7.5 mg