MENU

Every Moment


Ár: 8 700 Ft
Kosárba

Az EveryMoment hormonmentes, gyógynövényalapú kozmetikum, amely az egész család hámregeneráló készítménye az egészen apró sérülésektől a komolyabb, intim problémákat érintő területekig.

Kinek ajánljuk?

  • Az egész család számára az apróbb hámsérülések, csípések, égések esetén a bőr regenerálására, hidratálására, fertőtlenítésére és a gyulladás csökkentésére.
  • Azok számára, akik sportolás utáni izomlazítót keresnek.
  • Minden nőnek, a hüvely egészségének fenntartásáért.
  • Szülés után levő nőknek segítve a hüvely rugalmasságának visszaállítását.
  • Menopauza után levő nőknek a hüvelyszárazság okozta kellemetlenségek enyhítésére.
  • Mindazok számára, akik masszázs formájában szeretnék kényeztetni bőrüket.

A krémet tároljuk száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva! Ügyeljünk rá, hogy a krém ne kerüljön a szembe vagy szájba, ez esetben mossuk ki bő vízzel! Terhesség alatt ne használjuk!

Intim egészség nyáron is
teljes cikk elolvasása

 

 

Eljött a nyár, amellyel együtt számtalan új, intim egészséget befolyásoló tényező jelentkezhet.  

 

Fontos tudni, hogy ezek kis odafigyeléssel elkerülhetők, ugyanis az egészséges hüvelyflóra képes védelmet nyújtani a kórokozók ellen. Elsősorban ennek fenntartására kell tehát törekedni. Például kerülni kell azokat az ellenálló-képességet gyengítő körülményeket, melyek hatására a hüvely savas vegyhatása megváltozhat, és szabaddá teheti az utat a kórokozók előtt.   Ezek egy része sajnos nem kerülhető ki (például antibiotikumok szedése), de megfelelő odafigyeléssel sok tényező kiküszöbölhető lehet.A növekvő hőségben például gyakrabban látogatunk el strandokra, közfürdőkbe, ami ilyenkor fokozott fertőzésveszéllyel járhat. A szoros, műszálas fürdőruha és a vele járó nedves közeg remek táptalajt jelenthet a kórokozók számára, ezért lehetőleg azonnal cseréljük le strandolás után száraz ruhára. A nem megfelelő ruházat is okozhat problémákat. A szűk ruhák ronthatják a helyi keringést, műszálas ruházat alatt pedig nem tud megfelelően levegőzni a bőr.A fokozott izzadás miatt intim higiéniánkra is jobban oda kell figyelni. Napi többszöri zuhanyozással sem „árthatunk" magunknak, ám legjobb, ha az intim testtájak tisztán tartásához csak tiszta vizet használunk, vagy esetleg olyan készítményeket, melyek a nemi szervek kényes savegyensúlyát nem borítják fel.

 

Bár a nyár szerencsére elsősorban nem a stresszről szól, mégis előfordulhatnak olyan események (például vizsgaidőszak), melyek bizony ezzel együtt járhatnak. A stressz sokszor testi tüneteket is okozhat, ami a szexuális életet is befolyásolhatja (fáradtság, a szexuális érdeklődés csökkenése, elégtelen hüvelyi nedvesedés stb.).A biológiai funkciók zavartalan működése mellett tehát a lelki egészség is fontos tényező a szexualitásban.
Nyáron sokkal gyakoribb új szexuális partner megjelenése, illetve a partner váltása, mely szintén hatással lehet az intim területek egészségére, emellett fel kell hívni a figyelmet a fokozott fertőzésveszélyre is.Szót kell ejtenünk a hormontartalom megváltozásáról is. Ennek legismertebb oka a változó korral bekövetkező hormonszintcsökkenés, de okozhatja túlzásba vitt, szigorú diéta is. (A hormonszint változása a testzsírcsökkenéssel is összefüggésbe hozható, például hosszan tartó, szigorú fogyókúrák, anorexia, élsport kapcsán.) Ha a hüvelyben lelassul a vérkeringés, romlik a hüvely nedvesedése is, ami nem csupán a szexuális életre lehet negatív hatással, de ronthatja a nők önbizalmát is.Láthatjuk, mennyi minden befolyásolhatja az intim területek egészségét. Szerencsére ma már elérhetők a piacon olyan készítmények, mint a CaliVita IntiMoments krém, mely különösen ajánlható a nyári időszakban is.   Gondosan válogatott hatóanyagai, mint például a vérbőséget fokozó rozmaring és L-arginin, a hámképződést segítő homoktövis, a nyugtató kamilla és Aloe vera vagy a rugalmasságot, teltséget biztosító kollagén és elasztán hozzájárulnak az intim területek egészségének megőrzéséhez, valamint kiválóan segíthetik a nemi aktus örömtelibb megélését.Alkalmazását kétféleképp is ajánljuk.   Mindennapi használatával támogatható a hüvely és nemi szervek normál működése (különösen változó korban levő hölgyek számára ajánlatos), intim együttlét előtt/közben alkalmazva pedig elősegíti a nemi szervek vérbővé válását, enyhén síkosít, teltségérzetet biztosít, így hozzásegíthet egy intenzívebb, fokozottabb élmény megéléséhez. Figyelem!

A hatás az élettani adottságok, illetve az egyéb körülmények különbözősége miatt egyénenként eltérő lehet. A termék nem alkalmazható fogamzásgátlásra, valamint tünetek kezelésére! Amennyiben panaszai vannak, haladéktalanul keresse felszakorvosát!  

 

Ismerje meg Ön is közelebbről az IntiMoments kozmetikai terméket >>>

 

Forrás : CaliNews

 

 

Élvezetesebb együttlét, teljesebb nőiesség...
teljes cikk elolvasása

 

 

Az IntiMoments egy egyedi összetételű, nők számára kifejlesztett intim kozmetikum, melynek hatóanyagai segítséget nyújthatnak a kiegyensúlyozottabb, örömtelibb szexuális élethez, valamint támogatják a hüvely és a nemi szervek egészséges működését.

Gondosan összeválogatott hatóanyagai a helyi keringés fokozása révén segítik a nyálkahártya nedvesedését, fokozzák az ingerekre való érzékenységet (L-arginin, rozmaring), kellemes melegségérzetet keltenek, élvezetesebbé téve az intim együttlétet.

 

Az eukaliptusz, aloe vera, homoktövis és a kamilla támogatják a hámszövet egészségét, a zöld tea és a homoktövis antioxidáns hatásúak.

 

A kollagén és elasztán, valamint a Chlorella-kivonat segítenek fenntartani a rugalmasságot és feszességet, érzékibbé és intenzívebbé téve az intim pillanatokat.

 

A szexualitás az emberi fejlődés egész életen át tartó kísérője, a felnőtt, teljes élet egyik legmeghatározóbb eleme.
Az egészséges és rendszeres nemi élet nélkülözhetetlen feltétele a magánélet és az egész életvezetés sikerének, a kiegyensúlyozott személyiségfejlődésnek. Ugyanakkor az élet más területeinek megoldatlan problémái (például a stressz, a munkahelyi problémák, a gyermeknevelési és egyéb konfliktusok) visszahathatnak a nemi életre, és könnyen megzavarhatják a szexuális kapcsolat intim, vagyis lelkileg is kielégítő jellegét. Minthogy az intim kapcsolat igénye az ember veleszületett, alapvető szükséglete, magától értetődik, hogy szinte mindenki törekszik ilyen kapcsolatok létesítésére. Vannak azonban bizonyos élethelyzetek, amikor a szexualitás kellő megélése akadályokba ütközhet.

 

Ennek számtalan oka lehet. A megoldás első lépése a partnerek közti kellő nyitottság, őszinteség. Ha azonban nem teljes körű ez az intimitás, a problémákat sokszor „szőnyeg alá seperjük". Ettől viszont nem szűnnek meg, inkább súlyosbodnak, és előbb-utóbb ki is robbanhatnak, esetenként magát a kapcsolatot is veszélyeztethetik.

 

A probléma „agyonhallgatásától" az tudattalanul tovább él és erősödik, sőt, előbb-utóbb jelentkezik is, az élet különböző területein okozva gondokat. Akár a testi-lelki egészséget is alááshatja, ördögi kört indítva be ezzel.

 

A kielégítő szexuális élethez a lelki egészség és érettség mellett a fizikai egészség is ugyanolyan fontos, és nem szabad elfeledkeznünk ezek szoros kapcsolatáról sem.
A lelki tényezők után a továbbiakban a női nemi szervek egészségéről lesz szó.

 

A hüvely a magzati életben alakul ki, de jellemző tulajdonságait a nemi érettség után mutatja.

 

Amennyiben a hüvely működése zavartalan, szinte észrevétlenül tölti be normális funkcióját, és megfelel olyan extrém kihívásoknak is, melyeket a rendszeres szexuális élet jelent. A hüvely és a szeméremtest hámjának egyensúlyi helyzetét azonban számos tényező hátrányosan befolyásolhatja, melyek a hüvely egészségére, így a szexuális egészségre is kihatással lehetnek.

 

Ilyenek például a mechanikai hatások, melynek leggyakoribb formája a rendszeres nemi élet. Ez szinte mindig kisebb sérülésekkel jár, ami általában nem befolyásolja a normális nemi életet. Túlzott nemi aktivitás esetén viszont a hüvelyhámnak nincs ideje regenerálódni. Extrém mechanikai hatást jelent a hüvelyi szülés is, mely során a hüvely 10-12-szeresére tágul. Szülés után eredeti formájának visszanyerésére azonban csak többé-kevésbé képes.

 

A vérkeringés megváltozása - mind az artériás, mind a vénás oldalon - szintén befolyásolhatja a hüvelyi egészséget, ha a normális vérellátás hiányt szenved. Ez leggyakrabban a vérkeringést rontó rendszerbetegségeknél (például cukorbetegség) figyelhető meg, de a helytelen öltözködés (szűk, szoros ruházat, illetve alsónemű) következtében is bekövetkezhet. Gyakran megfigyelhető a tünetek és a divat párhuzamos változása.

 

A hormontartalom megváltozásának legismertebb oka, hogy a változó korban bekövetkezik a petefészek kimerülése, és ezzel együtt a hormonszint csökkenése is. Ennek számos, esetenként nagyon kellemetlen tünete van, például csökken a szexuális vágy, a hüvely nyálkahártyája elvékonyodik, a hüvelycsatorna megrövidül és összeszűkül.

Ebben az időszakban gyakran hormonpótló terápiát javasolnak, melynek számos támogatója és ellenzője van, mivel a kutatásoknak ezidáig nem sikerült teljes mértékben eloszlatni a felmerülő kételyeket, emellett a hormonpótló terápia egészségügyi kockázata is alapos orvosi mérlegelést igényel.

 

Az aktív kor velejárója a fokozott szexuális aktivitás. Ez az aktivitás nemegyszer fokozott fertőzésveszéllyel járhat. Leggyakoribb oka a szexuális partner megjelenése/váltása, de a bakteriológiai egyensúly felborulása akkor is bekövetkezhet, ha a partner nem hordoz egészségre káros kórokozókat. Ebben az esetben csupán a két flóra közötti különbségről van szó.

 

Fertőzésekre hajlamosít a külső (utazás, egészségtelen környezet, uszodák, szaunák használata) és a belső környezet megváltozása is. A belső környezet leginkább tartós betegségek, hormonális vagy antibiotikus kezelések, a tartós stressz és az immunrendszer gyengülése során változik meg.

 

Ritkábban gondolunk a korszerű, alacsony hormontartalmú fogamzásgátlókra mint hátrányosan befolyásoló tényezőre. Ezek sok esetben a normális hormonszintnél alacsonyabb koncentrációban működnek, miközben a hüvely fokozottabb szárazságát idézhetik elő. Hangulatrontó hatásúak lehetnek, ezáltal csökkenthetik a szexuális kedvet is.

 

Az alacsonyabb hormontartalom egyéb anyagcsere-változások esetén is előfordulhat, ez gyakran a test zsírtömegének csökkenésével hozható összefüggésbe (például túlzásba vitt fogyókúra, versenysportok, testépítés során).

 

Hasonló következményekkel jár az elégtelen, rossz összetételű táplálkozás (a rossz szociális helyzet, az alkoholizmus, a drog), valamint a tartós szorongás és a krónikus stressz is.

 

Mit nyújt az IntiMoments krém:

 -         intenzívebbé, érzékibbé és élvezetesebbé teszi az intim együttlétet,
-          fokozhatja a szexuális teljesítőképességet
-         javíthatja az életminőséget azáltal, hogy növeli a szexuális önbizalmat

 Mitől különleges ez a krém:

 

-         növeli a kollagén és az elasztán mennyiségét a szövetekben, ezáltal rugalmasságot, feszességet ad a hüvelynek
-         elősegíti a normál hüvelyi pH és az egészséges hüvely-flóra megtartását
-         támogatja a normál szexuális élettel járó mikrosérülések regenerálódását
-         a hüvely egészségének támogatásával is kiegyensúlyozottságot ad


Rendszeres használatra különösen ajánlható változó korban levő hölgyeknek, nem betegség okozta hüvelyszárazság esetén (szoros ruházat, stressz stb.), valamint ha a hüvely rugalmassága megváltozik (Például normál szülés után.

 

A hatás az élettani adottságok, illetve az egyéb körülmények különbözősége miatt egyénenként változó lehet.) Intim együttlét előtt/közben alkalmazva segíti a nemi szervek vérbővé válását, intenzívebbé téve az aktust, ezenkívül síkosító hatása is van. Kondommal együtt is biztonságosan alkalmazható (NEM fogamzásgátlóként!). Mindezt természetes összetevőkkel, hormonok nélkül!

 

Dr. Kecskeméti László szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Danuta Broniarczyk-Pawłowska szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Szilágyi Vilmos szexológus

 

Dr. Szilágyi Vilmossal, az IntiMoments szakmai anyagának egyik szerzőjével ültünk le beszélgetni a szexuális kultúráról és egészségről.


1974-ben úttörőként írt egyetemi doktori disszertációt szexológiai tárgyban, 26 könyve jelent meg, csaknem mindegyik szexuálpszichológiával foglalkozik. Részt vesz különböző szexológiai világkongresszusokon, konferenciákon, minden erejével igyekszik elősegíteni a szexuális kultúra fejlődését és terjedését.


 

 

- Miben látja a szexuális kultúra hiányának okát?- Körülbelül 20-25 évvel ezelőtt a pornográfia különböző termékei kezdték elárasztani az országot. Ez rossz hatású, mert nincs, ami kiegyensúlyozza, hiszen nincs intézményes szexuális nevelés. A fiatalok szexuális nevelését tulajdonképpen a pornográfia vette át. Ami elég szomorú, mert azt ugyan megismerik, hogy hogyan lehet például a partnert orálisan ingerelni, de hogy egyáltalán mi a lényege a szexuális kapcsolatnak, mi az a szexuális kultúra, azt nem tudják meg, mert a pornográfia azt nem tanítja.- Egy nőgyógyász, egy urológus mennyire van otthon a szexuálpszichológiában?- Ebből a szempontból sajnos elégtelen képzést kapnak. Ez nagyon szomorú, mert ha elmegy hozzájuk egy beteg, akinek szexuális problémái is vannak - ez nem feltétlenül derül ki, mert maguk a betegek és az orvosok is kerülik ezt a témát -, akkor nem tudnak vele mit kezdeni, és a probléma kezeletlen marad. Ha pedig mégis kiderül, akkor vagy azt mondják, hogy keressen más szakembert, és elirányítják például egy pszichológushoz, vagy írnak valamilyen nyugtató, esetleg hormonális eredetű gyógyszert, ami aztán vagy segít, vagy nem.- Tehát a probléma gyökere továbbra sem lesz kezelve.- Pontosan így van. A legtöbb betegség mögött az esetek túlnyomó részében lelki, párkapcsolati és szexuális problémák húzódnak meg.- Aki egy szexuálpszichológussal - akár Önnel - leül beszélni, az általában már őszinte magával annyira, hogy felismeri, valami probléma van. Mi az a pont, amikor már el kellene jutni ide?


- Elég nehéz eljutni erre a pontra, mert akinél szexuális probléma merül fel, az először azt hiszi, hogy várni kell, majd az idő meghozza a megoldást. Magát a szexet kerüli, mert hát a szex a probléma, tehát ha nincs szex, akkor nincs probléma sem. Látszólag! Csakhogy ha kimarad egy-két hét vagy hónap a szexben, és utána megint próbálkozik a pár, akkor még biztosabb a kudarc. Minél nagyobb a kihagyás, annál valószínűbb, hogy aggódva kezdik újra a szexuális kapcsolatot, azaz az aggódás, a kudarctól való félelem tönkreteszi a próbálkozás eredményét, és így megerősödik ez az ördögi kör. Általában túl későn kérnek megfelelő szakmai segítséget, ami megnehezíti a problémák megoldását. Felkeresnek egy szexuálpszichológust, esetleg nőgyógyászt, urológust vagy pszichiátert, akik rendszerint csak próbálkoznak ezzel-azzal. Gyakran előfordul az is, hogy a páciensek egy-két alkalom után már nem térnek vissza hozzájuk.- Vannak életkorokra jellemző szexuális problémák?


- Persze. Fiatalabb korban a nőknél sokszor nincs elegendő hüvelyváladék, valamint gyakran félnek attól is, hogy nem kívánt terhesség következik be. Idősebb korban, a klimax beköszöntével nagyon sok nő úgy gondolja, hogy ezzel vége a nemi életnek. A hüvelyfalak vékonyodnak, szárazabbá válnak, nem termelődik olyan könnyen bőséges hüvelyváladék, tehát nem tudják úgy élvezni a szexet, ezért kerülik. Közben azzal nyugtatják magukat, hogy „hát én már úgyis öreg vagyok ehhez". Ez gyakran feszültséget okoz, amiből aztán nagyon komoly házastársi konfliktusok is származhatnak. Nagyon sok nő nem tudja, hogy a klimaktérium után is épp olyan jól tudná élvezni a szexet, mint előtte. Ha pedig kevés a hüvelyváladék, akkor ezt nagyon könnyű pótolni különböző krémekkel, amelyek segítségével ez a probléma ilyen szempontból egyszerűen orvosolható.- „A szexuális problémák az élet különböző területein okozhatnak gondokat, s alááshatják a testi-lelki egészséget." Kifejtené ezt a kijelentését bővebben?- A szexuális kielégülés alapvető igénye az embernek, férfiaknak és nőknek egyaránt. Akár férfiról, akár nőről van szó, szexuálisan kielégületlenül az ember gondolatvilágát erősen kezdi foglalkoztatni ez a probléma. És akkor nem tud odafigyelni sem a munkára, sem a családi életre, tehát problémák fognak jelentkezni mindenütt. És mivel nem tudja az összefüggést - hogy mindezt szexuális problémái okozzák -, nem a problémák gyökerét próbálja megoldani.Ugyanakkor, ha valakinek családi, munkahelyi problémái vannak, az visszahat szexuális életére is, ez a dolog másik oldala. Ha valaki tele van feszültséggel munkahelyi vagy egyéb problémák miatt, akkor, ha nem tudja ezeket kikapcsolni, képtelen élvezni a szexet. És ha képtelen élvezni, akkor inkább kerülni fogja. Ha meg kerüli, akkor ez a kapcsolatban is konfliktusokkal és problémákkal jár.- A nőknek a mai világban rengeteg helyen meg kell felelniük: a munkahelyen, a családi életben stb. Ez kimeríti az energiákat, és feszültséget okozhat a szexualitásban.- Ez csak önmegnyugtató illúzió, ezek a nők becsapják magukat. Attól, hogy egy nő fáradttá válik estére a különböző munkahelyi és egyéb problémák megoldásában, még nyugodtan élvezhetné a szexet, ha ki tudna kapcsolódni. A szexhez nem kell nagy energia, ez teljesen téves elképzelés. Ha úgy fogja fel, hogy neki az ágyban is valami nagy feladatot kell teljesíteni, akkor persze természetes a kudarctól való félelem, ami azonnal jelentkezik, és ez megnehezíti a dolgot. De ha egészségesen fogja fel, akkor tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy élvezni tudja a szexet. Ha jól irányítja ezeket a folyamatokat, nincs szükség semmiféle energiára.- Milyen gyakran fordul elő, hogy egy nőnek a stresszes életvitel a problémája, azaz, ha ki tudná kapcsolni a feszültséget, akkor semmilyen szexuális problémája nem lenne?- Vizsgálatokból tudjuk, hogy a nők többségének ez valóban nagy probléma.


- A köztudatban sok helyütt az él, hogy a szexualitás ösztönös dolog, és majd úgyis jön minden magától.- A velünk született idegi programozások csak lehetőségek, amik aztán az embernél vagy működnek, vagy nem, és az, hogy működnek-e és hogyan, már a külső hatásoktól és a tágan értelmezett neveléstől függ.- Ezek szerint a szexualitás tanult viselkedés?- Igen, minden szexuális viselkedés tanult viselkedés. Freud ezt az egészet még ösztönösnek gondolta, de a szexológia ezen már rég túl van.- Gomba módra szaporodnak a szexboltok, a segédeszközöket árusító webhelyek. Megfelelő szexuális kultúra nélkül hogyan hatnak mindezek?- Van egyfajta igény, hogy elősegítsék a szexuális problémák megoldását, vagy hozzásegítsenek egy jobb szexuális élményhez. Előfordul, hogy ha valaki ebben hisz, akkor a hite hatására valóban jobb is lesz. Ez azonban sokszor nem magának az eszköznek köszönhető, hanem annak, hogy hisznek benne.- Az utolsó kérdésem a termékünkhöz kapcsolódik. Sokan megkérdezték, hogy akkor ez a krém is egy segédeszköz?- Tulajdonképp segédeszköznek is tekinthető. De vannak olyan segédeszközök, amelyek valóban segítenek, és vannak olyanok, amik csak akkor érnek valamit, ha valaki nagyon hisz bennük. Az IntiMoments termék viszont akkor is hat, ha valaki nem hisz benne. Érdemes ezt hangsúlyozni. Meg kell próbálni, aztán majd maga a páciens is meglátja. Nem pótolja ugyan a szexuális vágyat és a lelki ráhangolódást, de elősegíti az intenzívebb érzést.- Köszönöm a beszélgetést.

 

Forrás : CaliNews

 

Miért különlegesek az Aquabelle kozmetikumok ?
teljes cikk elolvasása

 

 

Új családdal bővült a Calivita termékpalettája 2007 év végétől: büszkén mutatjuk be a Calivita Cosmetics Aquabelle termékcsaládját!


 

Az Aquabelle termékekben a legmodernebb tudományos vívmányokat ötvöztük a természet erejével.

 

A termékek összetételének három fontos alappillére:

 

- Természetes összetevők (jojobaolaj, avokádóolaj stb.);

 

- Korszerű komponensek (ceramidok, vitaminok stb.);

 

- És egy forradalmian új, védett technológián alapuló találmány: a csökkentett deutériumtartalmú, tisztított víz (dd-víz - decreased deuterium water).

 

„A víz az élet bölcsője" - szoktuk mondani.

 

A víznek valóban hatalmas a jelentősége a földi életben. A földfelszín 71 százalékát tenger borítja, s ez a mintegy 1,3 milliárd köbméternyi víztömeg határozza meg a földi életet.

Az élő szervezetek mintegy 75-98 százaléka szintén víz. Egy 75 kg-os felnőtt szervezet körülbelül 50 liter vizet tartalmaz. egy ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik. a veséken naponta 180 liter vér folyik át és tisztul meg.

 

A dd-víz

 

A deutérium a hidrogén egyik izotópja. A természetben található hidrogén zömének magja egyetlen protonból áll, ezt az atomot 1h-val jelöljük. A maradék esetében a magot egy proton és egy neutron, vagy egy proton és két neutron alkotja. Az előbbit deutériumnak (jele 2h vagy d), az egy protonból és két neutronból álló atommagot, illetve atomot tríciumnak hívjuk (jele: 3h vagy t).

 

Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutériumtartalma minimális ingadozással 150 ppm. Az egyenlítő területén lehulló csapadék 155 ppm-es, a kanada északi részén, észak-amerika belsejében 135-140 ppm-es értéket mérhetünk. Ez az arány tehát szélességi körönként változik, de hasonlóan változik a tengerszint feletti magassággal is (a tengerszint közelében 150 ppm, 2000 méter magasságában 130 ppm).

 

A vizekben mért mennyiség egyenes arányban van az ott élő szervezetek deutériumtartalmával.

 

Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja körülbelül 12-14 mmol/l. Ez nem tűnik soknak az előző számokhoz képest, de ha ezt a mennyiséget összevetjük más létfontosságú elemek tömegével, kiderül, hogy a deutériumból mintegy hatszor annyi van jelen, mint a kalciumból, és tízszer annyi, mint a magnéziumból.

 

Számos független kísérlet igazolta, hogy a csökkentett deutériumtartalmú víz (dd-víz) teljesen biztonságosan alkalmazható, nincs toxikus hatása. Sőt, jótékonyan befolyásolja a sejtek osztódását. Minél alacsonyabb a víz deutériumtartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata, azaz annál lassabb a szervezet „öregedése". A gyakoribb sejtosztódással ráadásul megnő a valószínűsége a hibás osztódásnak is.

 

Bőrünk nedvességtartalma nem csak esztétikai szempontból fontos. Már az általános iskolákban is így tanítják: „a bőr szervezetünk elsődleges védelmi vonala".

 

Megakadályozza, hogy a környezetből ártalmas anyagok jussanak a szervezetbe, illetve azt is, hogy a szervezetben lévő víz „kifelé" gyorsan elpárologjon. Bőrünk nedvességtartalma a nap során folyamatosan csökken, ezért a szépségápolás egyik legfontosabb lépése a bőr megfelelő hidratálása.

 

Hogy ez optimális legyen, ahhoz fontos a kellő mértékű folyadékfogyasztás, a helyes bőrtisztítás, illetve a jó minőségű krémek használata, mert ezek együttes alkalmazásával vagyunk leginkább képesek hosszú távon megőrizni a bőr  nedvességtartalmát.

 

Az aquabelle család

 

Az aquabelle család három tagból áll:

 

Egy regeneráló krémből (nappali használatra),

 

Egy tápláló krémből (éjszakai használatra)

 

És egy arcápoló és lemosó tejből. mindhárom termék fő alkotóeleme, mondhatni alapja: a dd-víz.

 

Regeneráló krém

 

A krém fő aktív összetevője a ceramid, amely regenerálja a bőrt, segíti a bőr nedvességmegtartó képességét. Javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkenti a ráncokat és hatékonyan véd a káros környezeti hatások ellen.

 

Másik fő összetevője az e-vitamin, mely ismert antioxidáns hatású vegyület. Kiválóan védi a bőr sejtjeit a káros oxidatív folyamatoktól, természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő, valamint vitalizáló, frissen tartó hatású.

 

Avokádó- és jojobaolaj-tartalma táplálja a kiszáradt bőrt.

 

A krémet elsősorban nappali használatra ajánljuk, de ideális alap akár smink alá is.

 

Ide kattintva tekintse meg közelebbről az Aquabelle regeneráló krémet.

 

Tápláló krém

 

Ennek a krémnek a különlegessége a dd-víz és a squalán (olivaolaj-esszencia) komplex emulziója. Ez egy egyedülálló „olaj a vízben" és „víz az olajban" emulzió egyszerre, mely az azonnali hidratáló és tápláló hatáson túl szabályozott, fokozatos hatóanyag-leadáson keresztül mélyhidratáló hatást is biztosít.

 

A benne lévő avokádóolaj táplálja és megfiatalítja a száraz, vízhiányos bőrt, valamint az öregedő bőrre is kiváló hatással van. Magas a- és e-vitamin-tartalmának köszönhetően   kiválóan lkalmazható nem csak száraz, de problémás bőrre (például pikkelysömörre) is.

 

Ideális éjszakai használatra.

 

Ismerje meg közelebbről az Aquabelle tápláló krémet.

 

Arcápoló és lemosó tej


 

A tej egyedülálló tulajdonsága, hogy miközben kiválóan tisztítja az arcot, egyben hidratálja is a bőrt, így nem feltétlenül szükséges az arcról lemosni.

 

Aktív összetevői az avokádó- és a jojobaolaj, mely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről.

Az avokádóolaj kiválóan táplálja a bőrt.

 

A jojobaolaj szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz, ezért kozmetikai készítmények gyakori alapanyaga. az avokádóolajhoz hasonlóan magas az e-vitamin-tartalma, mely védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaival szemben.

 

Kellemes, frissítő hatású.

 

Az ideális hatás érdekében használja rendszeresen mindhárom terméket! Együttes alkalmazásukkal hatásuk fokozható.

 

Forrás : CaliNews

 


Kosárba Ár: 8 700 Ft