MENU

Lúgosítás Savtalanítás az Aquarion vízionizáló és víztisztító segítségével

 

 

A földfelszín 71%-át tenger borítja, s ez a mintegy 1,3 milliárd km3-nyi víztömeg határozza meg a földi életet.
Az említett adatok ismeretében igen meglepő, hogy ennek az óriási víztömegnek
csak mintegy 0,1%-a használható fel ivóvízként, ám az ismert ipari, mezőgazdasági, háztartási szennyeződések miatt ez is egyre mérgezettebbé válik...

 

Egyre több orvostól- és természetgyógyásztól hallhatjuk azt a véleményt, hogy a mai világ legtöbb betegségének hátterében az emberi szervezet elsavasodásának túlzott mértéke áll.Az elsavasodott szervezet...
A helytelen táplálkozás, a szervezet elsavasodását eredményezi. Az egészséges embernek négyszer, a betegnek hétszer annyi lúgosító ételt kellene fogyasztania, mint savasító élelmiszert....

 

Dr. Robert O. Young phd
Dr. Young korszakalkotó felfedezését a szervezet ph egyensúlyáról már számtalan könyvben publikálta. A ph csoda című könyve magyar nyelven is megjelent.
A világhírű Dr. Young az elmúlt huszonöt évben a sejtek tápanyagellátását kutatta, hogy megtalálja a betegségek valódi kiváltó okait. Kutatási eredményei új biológia néven váltak ismertté.
Elmélete szerint csupán egyetlen betegség létezik, ez pedig a vér és a szövetek elsavasodása...

 

A lúgos víz fogyasztásával nagyszerű eredményeket érhetünk el a saját és családunk egészségének területén!
Az általunk elfogyasztott táplálékok nagyobb része savas kémhatást idéz elő a szervezetünkben. Ehhez jön még hozzá az élelmiszeradalékok és gyógyszerek szintén savasító hatása. Ezek vezetnek a szervezetünk elsavasodásához, ami számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezi, ilyenek például a következők : allergia, cukorbetegség, elhízás, csontritkulás, ízületi fájdalmak, magas vérnyomás, veseproblémák
A lúgos víz fogyasztásával képesek vagyunk a testünkben kialakult elsavasodást megállítani, illetve megfordítani...

 

A Jupiter Orion vagyis más néven a Calivita Aquarion vízionizáló jelenleg a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke. Forradalmian új automatikus dinamikus áramlási rendszer szabadalmaztatott sol-szelepekkel.Az ionizáló készülék a SOL szeleprendszer révén külön tisztítási ciklus nélkül kiváló minőségű lúgos vizet állít elő..

 

Az ionizáló megvásárlása az Ön számára is egy hosszú távú befektetés az egészsége érdekében, ezért alaposan meg kell fontolnia, hogy milyen készüléket választ magának.
Az ionizálók legérzékenyebb része az ionizáló kamra és az elektródák. Ezért két ionizáló között nem elsősorban a külcsín a meghatározó különbség - habár az Aquarion tényleg egy gyönyörű készülék - hanem az elektródák tisztítása, ami kihatással van az ionizáció minőségére.

 

A műszaki és elektronikai cikkek esetében minél kisebb a méret, annál korszerűbb a készülék.A technika fejlődik, és a mai világban minden igényes kivitelű és fejlett eszköznek célja, hogy energiatakarékos,korszerű,pontos és minél kisebb legyen.
Minimális legyen a szerviz igénye, és a legmodernebb fejlesztések szerint készüljön. Az Aquarion fejlesztői 100%-ban ezen elvek szerint készítették ezt a vízionizálót.
Szomorú, hogy egyes forgalmazók éppen a technológiai hátrányából próbálnak előnyt kovácsolni, tisztességtelenül a vásárlót megkárosítva.

 

Egyre több cég forgalmaz különféle víztisztító berendezéseket hazánkban, ami nagyon helyes és szükséges is az elöregedett vízhálózatunkat figyelembe véve.
Ami viszont nem igazán tisztességes, hogy gyakran félre tájékoztatják a vevőket a vásárláskor.
Több cég forgalmaz fordított ozmózis elvén működő víztisztítót.
Ez a fejlesztés bármiből képes ivóvíz tisztaságú vizet előállítani. Tengervízből, pocsolyából vagy akár a saját vizeletünkből is.Tökéletesen tiszta vizet állít elő, de sajnos savas vizet.

 

Most már lassan két éve került forgalomba Magyarországon az Aquarion vízionizáló készülék. Bátran mondhatjuk a vásárlói visszajelzésekre alapozva, hogy teljes mértében beváltotta a hozzáfűzött reményeket, mind hatásában, mind pedig működési megbízhatóságában.
Mégis felmerülhet a kérdés, különösen a mai gazdasági helyzetben, hogy rendben van, hogy most vállalják a hosszú garanciát a készülékre, de mi a biztosíték, hogy még öt év múlva is itt lesz ez a cég?
A válasz :A gyártó és a forgalmazó cég hosszú évtizedekre visszanyúló sikerekben gazdag múltja maga a garancia....

 

Itt hasznos információkat tudhat meg a leggyakrabban felmerült kérdésekről és válaszokról az aquarion vízionizátorról, amely az egészéges életmódhoz rendkívül fontos lúgos víz előállítására képes.
Mennyi idő alatt jön le 1 liter víz?
Kevesebb, mint egy perc alatt (átlagosan 40-45 mp alatt).
Milyen gyakran kell szűrőt cserélni...

 

Képek az Aquarion vízionizáló és víztisztítóról...

 

Több orvos, kutató végzett vizsgálatokat, kutatásokat az egészséggel kapcsolatban. Így kerültek közvetlenül vagy közvetetten kapcsolatba ionizált lúgos vízzel. Többen könyvet jelentettek meg az általuk feltárt eredményekről, véleményükről...

 

Kapcsolódó termékek: