MENU

Menopausal Formula


A termék nem rendelhető

A „klimax”görög eredetű szó, jelentése az utolsó menstruáció utáni állapotra utal. A változó kor a nők nagy részének nehézségeket okoz. A fő tünet általában a menstruáció fokozatos elmaradása, de emellett számos egyéb tünet is jelentkezhet. Gyakran okoznak panaszt hőhullámok, szapora szívverés, éjszakai verejtékezés, alvászavarok, hangulatingadozás, stb. Ezeknek fő oka az ösztrogénszint hullámzása és annak hirtelen csökkenése, illetve a központi idegrendszerben termelődő és a ciklus szabályozásában szerepet játszó hormonszintek hullámzó változásai. Ezeket a tüneteket leggyakrabban hormonkezeléssel szokták enyhíteni, de a női nemi hormon adagolása nem mindenki számára ideális, emellett egyre többen helyezik előtérbe a természetes megoldásokat.


Szerencsére más megközelítés is létezik a klimax tüneteinek enyhítésére és a nők fokozottabb védelmére. A korszerű felfogás szerint a megoldást a megfelelő étkezés és életmód jelentik, valamint egyre nagyobb teret hódítanak a természetes módszerek, így például a gyógynövények használata.  A mezei zsurló vízhajtó hatású. A szibériai ginszeng a szellemi és a fizikai erő serkentője. Az édesgyökér kitűnő a simaizom görcsoldásra, de alkalmazzák nyákoldó, köhögéscsillapító hatása miatt is. A fürtös poloskavész hatóanyagai az idegrendszert támogatják. A barátcserje serkenti a progeszteron termelődését, aminek a menstruációs ciklus szabályozásában van nagy szerepe.


A készítmény nemcsak gyógynövénykészítmény, hanem összetett vitaminkészítmény is. A gyógynövények mellett számos hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek elősegítik a szervezet egészséges élettani folyamatait. A kalcium és a D-vitamin bevitele a változókorban különösen hasznos a csontrendszer egészségének védelmében, mivel az ösztrogénhiány negatívan befolyásolja a csontanyagcserét.

Egy doboz tartalma 135 db kapszula


A termék nem rendelhető Ár: 0 Ft

Összetétel:
150 mcg
2.5 mg
5 mcg
2.5 mg
2.5 mg
10 mg
4.5 mg
300 mcg
10 mg
100 mg
3 mg
2 mcg
40 mg
40 mcg
2.5 mg
15 mcg
100 mg
2.5 mg
20 mcg
50 mg
500 mcg
15 mcg
7.5 mg
2.5 mg
200 mcg
10.5 mcg
1 mg