MENU

Natural HGH Support


A termék nem rendelhető

A növekedési hormonok termelése az idő előrehaladtával természetesen csökken. Sokan ezek mesterséges adagolásával próbálják kiküszöbölni ennek hatásait.
A módszernek számos káros hatása lehet, ezért sokan joggal idegenkednek tőle.
A HGH Support NEM(!) tartalmaz szintetikus növekedési hormont, kiváló minőségű, természetes alapanyagokból összeállított készítmény, mely a természetes növekedési hormon belső elválasztását serkenti. A növekedési hormon felszabadítását támogatják az arginin, az ornitin, a lizin, glicin és glutamin nevű aminosavak, valamint az idegi ingerületek átviteléért felelős gamma-amino-vajsav (GABA). Ezek szinergikus módon együtt hatnak a B6 és C-vitaminnal, valamint a krómmal és a lecitinnel. Szintén ezt a hatást segíti elő a Vicia Faba Major, közismertebb nevén a „lóbab” vagy „disznóbab” is.
A természetes úton a szervezetünk által termelt növekedési hormon mellékhatások nélkül fejt ki előnyös hatásokat a szervezetben. Ezek a hatások nagyon sokrétűek lehetnek: támogatja az immunrendszer normál működését, elősegíti a zsírégetést, segíti a bőr, a porc és a kötőszövetek működését, fokozza a fehérjeszintézist, ennélfogva jótékony hatással van az izomépítésre, így sportolóknak is ideális. Egyaránt alkalmazható idősebb korban a természetes élettani folyamatokból adódó izomleépülés megelőzésére.
Harminc év felett mindenkinek ajánlható, akik nem szenvednek cukorbetegségben, hormonális zavarokban, illetve különösen ajánlható azoknak, akik rendszeres fizikai aktivitást végeznek.

Egy doboz tartalma 90 db tabletta


A termék nem rendelhető Ár: 0 Ft

Összetétel:
2 mg
40 mg
33.33 mg
4 mcg
100 mg
16.66 mg
100 mg
66.66 mg
61.66 mg