MENU

Organic Acai - Bio acai dzsúsz


Ár: 20 175 Ft
Kosárba

Az acai egy egzotikus gyümölcs az amazóniai esőerdőkből, amely kiemelkedően gazdag antioxidánsokban, ezenkívül B1-, B2-, C- és E-vitamint, vasat, káliumot, foszfort és kalciumot, továbbá többféle aminosavat tartalmaz. Magas a rosttartalma, viszont alacsony a cukortartalma. Az őslakosok számos probléma kezelésénél használták a gyümölcsöt: bőrbetegségekre, lázcsillapításra, menstruációs fájdalmakra, emésztési problémákra. De használták cukorbetegség, szívbetegségek és különböző daganatos betegségek esetén is. A készítmény biominősítésű, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.

 

 

 • Azoknak, akik erős antioxidáns védelemre vágynak, különösen dohányosoknak, stresszes életmódot élőknek, kiegyensúlyozatlan étrendet követőknek, szennyezett levegőjű települések lakóinak, és azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.
 • Azoknak, akik természetes hatóanyagokkal kívánják kiegészíteni a metabolikus szindróma (magas inzulinszint, csökkent glükóztolerancia, súlyfölösleg, magas vérnyomás, emelkedett triglicerid- és koleszterinszint) elleni terápiát.
 • Azoknak, akik ízletes, biominősítésű kiegészítést keresnek testsúlycsökkentő étrendjükhöz.
 • A szervezet ellenálló képességének javítására.
 • A szervezet kiegyensúlyozott működésének támogatására.
 • A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
 • Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

Tudtad, hogy az acai a leszedést követő 24 óra múlva elveszti tápanyagértékének nagy részét, ezért azonnal feldolgozzák és püré vagy gyümölcslé formájában kerül az étrendünkbe?

Kiszerelés: 473ml-es üveg

 

Az Acai jótékony hatásai

Távol a modern nagyvárosoktól, az érintetlen természet mélyén megtalálható szupergyümölcsök, olyan hatékony védelmet képesek nyújtani a betegséggel szemben, melyre a rohanó életvitel által megterhelt emberi szervezetnek kifejezetten szüksége van...

teljes cikk elolvasása

Távol a modern nagyvárosoktól, az érintetlen természet mélyén megtalálható szupergyümölcsök, olyan hatékony védelmet képesek nyújtani a betegséggel szemben, melyre a rohanó életvitel által megterhelt emberi szervezetnek kifejezetten szüksége van. A természet, és a benne megtalálható értékek sokszor lehetnek segítségünkre problémáink, panaszaink megoldásában. Az egyik ilyen természeti kincs, egy nagyon értékes gyümölcs, mely az amazóniai vidékről származik, és acai berry névre hallgat. A benne lévő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, többszörösen telítetlen zsírsavak és rostok rendkívül pozitív hatással lehetnek egészségünkre. Olyan kiváló aminosav összetétellel rendelkezik, mely hozzájárul az izomzat megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, erőssége fenntartásához, és  folyamatos energiaellátásának biztosításához. Ebből kifolyólag az élsportolók egyik kedvenc csemegéje, mely nagyban hozzájárul a kiváló eredmények eléréséhez.

Az acaiban lévő növényi antioxidánsoknak köszönhetően az ORAC értéke (ez az érték az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi) a szuper gyümölcsök között is kiemelkedő. Védi a szív- és érrendszer egészségét, csökkenti a szívinfarktus kialakulásának kockázatát, lassítja a sejtek öregedését, és részt vesz a daganatok kialakulásának megelőzésében is.

A gyümölcsben található antocianinok befolyásolják a szénhidrát anyagcserét, és a kutatások szerint (Michigani Állami Egyetem, 2004) az inzulin termelését akár a másfélszeresére is képesek emelni. Ezzel hozzájárul a cukorbetegség megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez, inzulin rezisztencia kezeléséhez és a tartós fogyáshoz is.

Az acai kiváló gyulladás gátló hatással rendelkezik, ami többek között a magas ellágsav tartalmának köszönhető. Mivel az ellágsav megóvja a kollagént a roncsolódástól, fogyasztása ígéretes lehet az UV sugárzás okozta bőrráncosodás, illetve bőrgyulladás kezelésében is.

Az acaiban lévő velutin nevű flavoniodnak köszönhetően, ez a fantasztikus gyümölcs, még a gyulladással járó autoimmun folyamatokban (Chron betegség, Spondylitis ankylopoetica) is képes állapotjavulást előidézni.

A biológiailag aktív összetevőinek szerteágazó, pozitív hatásai méltán emelik az acait, a legkiválóbb növényi táplálékok előkelő tagjai közé.

Acai - A gyümölcsök királya

A gyümölcsöket előszeretettel fogyasztjuk, hiszen finomak, zamatosak és nagyon egészségesek. Sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, valamint értékes növényi rostokat tartalmaznak, melyek kedvező hatással vannak az egészségünkre. A gyümölcsök között vannak olyan különleges fajták, melyek sokkal egészségesebbek a többinél, így megilleti őket a „szuper" jelző...

teljes cikk elolvasása

A gyümölcsöket előszeretettel fogyasztjuk, hiszen finomak, zamatosak és nagyon egészségesek. Sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, valamint értékes növényi rostokat tartalmaznak, melyek kedvező hatással vannak az egészségünkre.  A gyümölcsök között vannak olyan különleges fajták, melyek sokkal egészségesebbek a többinél, így megilleti őket a „szuper” jelző.

SZUPERGYÜMÖLCSÖK

Az igazi szupergyümölcs az, ami kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal bír. Az áfonyafélék pontosan ebbe a csoportba tartoznak, mert antioxidánsokban meglehetősen gazdagok.

Az acai bogyó (acai berry) az áfonyák közt is szembetűnő, hiszen a legmagasabb mikro-tápanyagtartalommal rendelkezik. Több ezer ismert és lehet, hogy még ennél is több ismeretlen mikro-tápanyagot tartalmaz. Rosttartalma magas, viszont cukortartalma alacsony, amiknek köszönhetően világszerte népszerű, természetes fogyasztószerré vált. Az acai többek között csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét és a kalóriák égését, miközben növeli az energiaszintet. Hatóanyagai úgy befolyásolják a vércukor- és az inzulin szintet, hogy az a testsúly csökkentése szempontjából optimális lesz.

SZUPERGYÜMÖLCS TOPLISTA*

Az alábbi lista az egyes gyümölcsök ORAC értékeit tartalmazza, amely az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi.

 • Acai (102 700)
 • Csipkebogyó (96 150)
 • Málna (19 220)
 • Bodza (14 697)
 • Áfonya (9 621)
 • Vörösáfonya (9 090)
 • Alma (6 681)
 • Gránátalma (4 479)


ANTIOXIDÁNS BOMBA

Ahogy az a listán is jól látható, az acai gyümölcs rendkívül gazdag antioxidánsokban, így fogyasztójának széleskörű védelmet biztosít, miközben kiváló gyulladásgátló hatást is képes kifejteni. Tartalmaz még B1, B2, C és E vitamint, niacint és vasat, valamint káliumot, foszfort, kalciumot és különböző aminosavakat.

Mindezeket ismerve nem meglepő, hogy az acai a szupergyümölcsök királyaként van számon tartva.

* Forrás: http://www.oracvalues.com/

Organic Acai - gyümölcs bevetésen

Az utóbbi évek szenzációs felfedezése az acai (ejtsd: aszai), ez az amazóniai esőerdőkben termő bogyós gyümölcs. Miután ismertté vált, hogy a dél-amerikai indiánok számtalan probléma kezelésére használták, a modern tudomány is hadrendbe állította kutatóit, és a tudósok folyamatosan kutatják az acai egész- ségre gyakorolt pozitív hatásait.

teljes cikk elolvasása

Szuperantioxidáns

Ezek közül kiemelkedik a gyümölcs antioxidáns és gyulladás- csökkentő hatása. Az antioxidáns szó oxidációgátlót, -lassítót jelent. A szervezetünkben többek közt a dohányzás, a stressz, a gyógyszer- és alkoholfogyasztás miatt, valamint a vegyileg szennyezett élelmi- szerek fogyasztásának hatására elszaporodó szabad gyökök könnyen károsíthatják a DNS-t, a sejtfalat, a fontos fehérjéket és enzimeket, oxidálják a (telítetlen) zsírsavakat, ami betegségekhez vezethet. Ennek a folyamatnak szabhatnak gátat az antioxidánsok. Sajnos a felmérések szerint az emberek nagy része nem fogyaszt megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt, ezáltal megfosztják magukat az egyik legfőbb antioxidánsforrástól. Pedig kutatások szerint az oxi- datív stressz szerepet játszik többek között a szív- és érrendszeri betegségek, a rák számos fajtája, a 2-es típusú diabétesz, a gyul- ladásos betegségek és a szellemi hanyatlás kialakulásában. Az acai az antioxidánsok számos fajtáját tartalmazza. A gyümölcs sötétlila színét adó antocianin segít megelőzni a magas vérnyomás kialakulását, valamint kutatások igazolták, hogy nagy mennyiség- ben való bevitele nőknél csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Igazolták azt is, hogy a bogyókban található ellágsav megakadályoz- hatja a sejtekben az UV-B-sugárzás okozta kollagénrombolást és a gyulladások kialakulását. Az eredmények alapján azt gyanítják, hogy a magas ellágsavtartalmú bogyós gyümölcsök, mint például az acai is, segítséget nyújthatnak a ráncok és az UV-sugárzás okozta gyulladások kezelésében. Az acai figyelemre méltó mennyiségben tartalmaz fitoszterolokat is, melyek koleszterincsökkentő és rákmegelőző hatását már bizonyították. Az acai mindemellett igazi vitaminbomba: B 1 - és B 2 -vitamint, nia- cint, valamint C- és E-vitamint is tartalmaz.

###TERMEKEK###

Acaival az elhízás ellen

Az elhízás mára sajnos nem csak a fejlett, de a szegényebb, fejlődő országok népbetegségévé is vált, a wHO becslései szerint két éven belül 1,5 milliárd embert fog érinteni. Az elhízás számos betegség koc- kázatát növeli. Ilyenek a rák különböző típusai, a 2-es típusú diabétesz, a szív- és érrendszeri megbetegedések, a szélütés, a mozgásszervi meg- betegedések, a hormonális problémák, a terméketlenség. Az elhízással összefüggő tünetegyüttes a metabolikus szindróma, mely magas inzulinszinttel, csökkent glükóztoleranciával, magas vérnyomással, emelkedett triglicerid- és koleszterinszinttel jár. Az acai világhódító karrierjét fogyókúrát segítő készítményként kezdte, és a sikere ezen a téren azóta is töretlen. Az acai kiegyensúlyozza a vércukorszintet, ami a sikeres fogyókúra egyik kulcsa, hiszen ezzel elkerülhetők a hirtelen falási rohamok. kutatás igazolta, hogy egy hónap acaifogyasztás csökkenti a vérzsír- és a koleszterinszintet, így sikeres kiegészítője lehet a metabolikus szindróma elleni harcnak is.

Mire ajánljuk még?

A folyamatos kutatások a gyümölcs számos egyéb pozitív hatását igazolták. Jótékonyan hat például a mozgásszervi eredetű fájdal- makra, melyek tipikusan az ágyéki területeket, a vállat, a csípőt és a térdet érintik. Egy kutatás biztató eredményei szerint az acai lassította a leukémiás sejtek szaporodását. De érdekes felhasználási módja lehet a gyümölcsnek a diagnosztika terén is: magas paramágneses iontartalma (vas, mangán, réz) miatt kontrasztanyagként is használható MRI-vizsgálatok során.
A gyümölcs hatásai tehát rendkívül szerteágazók, és a kutatások éppen csak elkezdődtek, tehát a jövőben mindenképpen várható ezek folytatása és kiszélesítése.
Rendkívüli antioxidánsként és szervezetünk egészsé- ges működésére gyakorolt hatásaival az acai igazi szu- pergyümölcs. A CaliVita a leghatékonyabb formájában zárta palackba és hozta el tagjainak: bemutatjuk a 100% acaitartalmú, biominősítésű Organic Acai-t. A termék nem tartalmaz más gyümölcsöt, így semmi- vel nem hígítjuk a gyümölcs jótékony tulajdonságait. A természetes, egzotikus ízű gyümölcslé könnyen ada- golható a család összes tagjának. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges tartósítószert, színezéket és ízfokozókat. Az ideális körülmények között, biofarmon termelt acait nem szennyezi műtrágya, gyomirtó és vegyszer. A gyümölcs érési ideje így hosszabb lehet, de a termés tápanyagokban gazdagabb és ízletesebb, továbbá termesztésével a föl- det is kímélik, ezáltal védve gyermekeink jövőjét. Próbáld ki új termékünket és gondoskodj te is csalá- dod antioxidánsellátásáról ezzel a finom és különleges gyümölcslével, vagy használd fogyókúrád kiegészítéseként!

 

Forrás CaliNews

Acaival az ízületi gyulladás ellen

Az ízületi gyulladások, akár az autoimmun eredetű rheumatoid arthritis (RA) vagy a túlterhelésből, elhízásból eredő gyulladások, kopások nem mondhatók „néma betegségeknek". Rendkívül látványosan nehezítik meg a mindennapokat, nagy fájdalommal járnak, gátolják a szabad mozgást, és csak drasztikus gyógyszerekkel tarthatóak karban, sok ember életét keserítve meg. Ám van rá lehetőség, hogy természetes módszereket is kipróbáljanak az érintettek. Az acai, mely eddig már több más krónikus betegségben is bizonyította, hogy eredményesen egészíti ki a gyógyszeres terápiát, az ízületi gyulladás kezelésében is hatásos lehet...

teljes cikk elolvasása

Az ízületi gyulladások, akár az autoimmun eredetű rheumatoid arthritis (RA) vagy a túlterhelésből, elhízásból eredő gyulladások, kopások nem mondhatók „néma betegségeknek". Rendkívül látványosan nehezítik meg a mindennapokat, nagy fájdalommal járnak, gátolják a szabad mozgást, és csak drasztikus gyógyszerekkel tarthatóak karban, sok ember életét keserítve meg. Ám van rá lehetőség, hogy természetes módszereket is kipróbáljanak az érintettek. Az acai, mely eddig már több más krónikus betegségben is bizonyította, hogy eredményesen egészíti ki a gyógyszeres terápiát, az ízületi gyulladás kezelésében is hatásos lehet...

Bizonyítottan ízületi fájdalomra

Egy amerikai vizsgálatban a kutatók eredményei szerint az acai hatékonyan gátolta a gyulladási folyamatokban is résztvevő enzimek működését. A reklámokból ismert, fejfájásra, ízületi fájdalmakra gyakran alkalmazott acetilszalicilsav-, diclofenac- vagy ibuprofentartalmú, nem szteroid gyulladáscsökkentőknek is ezek az enzimrendszerek a célpontjai, de az acaival a természet erejét felhasználva érhetjük el ezt a hatást.

Könnyebb mozgás

Gyakorlati vizsgálatot is végeztek, mely az caifogyasztás hatását vizsgálta az ízületi fájdalmakra és az ezzel járó mozgástartománybeszűkülésre. 12 hét után napi 120 ml acaidzsúszt fogyasztva a vizsgálati alanyoknál csökkent a fájdalom, és könnyebben tudtak mozogni, mivel nőtt a térd-, váll- és csípőízületek mozgástartománya, utóbbi akár már 2 héttel az acaifogyasztás megkezdése után. Ezek az eredmények mindenképpen biztatóak, hiszen az állandósuló fájdalom hozzájárul az ízületek mozgástartományának csökkenéséhez, további fájdalmakat és inaktivitást generálva.aca
Bár nem szignifikánsan, de csökkent a gyulladást jelző egyik laboratóriumi érték szintje (CRP) is a vizsgálat végére.

Antioxidánsokkal a gyulladás ellen

Ezek a figyelemreméltó eredmények feltehetően az acai kiemelkedő antioxidáns tartalmának köszönhetőek, hiszen több hatóanyagánál igazoltak már gyulladásgátló hatást.
Egyik flavonoidja, a velutin vizsgálatok alapján képes csökkenteni a sejtekből felszabaduló, gyulladást serkentő anyagok mennyiségét. A vizsgálatok során más, már elismert gyulladásgátló hatású flavonoidokat is használtak a kutatók, és az eredmények szerint az acai velutinja még azoknál is hatékonyabbnak bizonyult!
Az ellágsav gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatását is bizonyították már laboratóriumi körülmények között. A fenti vizsgálatok azt mutatják, hogy az acai alternatívát kínálhat a gyulladások kezelésére, a gyulladásgátló terápiák kiegészítésére újabb gyógyszermellékhatások nélkül. Élj Te is a természet kínálta lehetőséggel!

 


Kosárba Ár: 20 175 Ft

Összetétel:
30000 mg