MENU

Orvosi vélemények termékeinkről

 

Dr Rákóczi Csongor


Ma már nem az a kérdés, hogy kell-e a vitamin, hanem, hogy melyik cégtől, milyen minőségben.
Én a CaliVitát választottam, hiszen Magyarországon és Európa 37 országában ott vagyunk immáron 16 éve. Számomra a minőséget, a stabilitást és a megbízhatóságot a CaliVita jelenti.
Tel.: 06-20/5224643Dr Rákóczi Károly

 

1993-óta kiváló eredményekkel használom praxisomban a CaliVita - California Fitness termékeit. A számtalan jó tapasztalat, az állandóan bővülő termékpaletta, az egyedi természetes alapanyagú készítmények és a 16 éves múlt magáért beszél. Köszönve a CaliVitának, rengeteg páciensemnek tudtam természetes alternatívát nyújtani.
Tel.:06-20/3308266


Dr Rácz Zsuzsanna Gyógyszerész


Miért épp a CaliVita termékei mellett teszem le a voksom ?


Mert a készítmények egyedülállósága és hatékonysága engem már meggyőzött.
A CaliVita egyre korszerűbb, a magyar piacon is egyedülálló termékekkel van a segítségére mindenkinek.


Az étrend-kiegészítők mellett a Calivita International komoly fejlesztéseket végzett a biostimulációs készülékek (CaliVita Electronics) és kozmetikumok (CaliVita Cosmetics) területén is.
A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat .
Számomra nagyon fontos tényező továbbá a CaliVita termékek igen komoly tudományos háttere , valamint a CaliVita Orvosi Tanácsadó Testület elnökének személye : Dr Szedlák Vadócz Valéria M.D.,Phd .

Én mely termékeket fogyasztom rendszeresen ?
  - ZenThonic
  - Noni Juice
  - C1000
  - Super Mega 50
  - Liquid Chlorophyll

A bioharmonexel kapcsolatban kezdetben szkeptikus voltam .Ma már a méregtelenítő és a lazítás programot is minden nap használom !
A kedvező áraknak és a kiemelkedő minőségnek köszönhetően nap mint nap ajánlom a CaliVita International termékeit azok számára, akiknek fontos az egészségük megőrzése, valamint azon esetekben is, ha a kialakult problémát természetes úton is meg kívánják közelíteni !

Jó egészséget kívánok Önnek is!

 

Kapcsolódó termékek: