Glükózamin
A glükózamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is. Mindezek mellett szakértők kimutatták, hogy ez a vegyület javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságait is.
Tartalmazó termékek:

Kategóriák


Ár: 5175 Ft
Ár: 9310 Ft
Ár: 20600 Ft
Ár: 18490 Ft
Ár: 14205 Ft
Ár: 22010 Ft
Ár: 14565 Ft
Ár: 14620 Ft
Ár: 17145 Ft
Ár: 7970 Ft