MENU

Aquabelle nappali krém


Ár: 5 640 Ft
Kosárba


Arcápolás felsőfokon


Bőrünk nedvességtartalma nem csak esztétikai szempontból fontos. Védi szervezetünket a külső káros hatásoktól, ugyanakkor megakadályozza, hogy a szervezetben lévő víz „kifelé" gyorsan elpárologjon. Nedvességtartalma a kor előrehaladtával, illetve a nap folyamán is folyamatosan csökken, ezért a szépségápolás egyik legfontosabb lépése a bőr megfelelő hidratálása. Hogy ez optimális legyen, fontos a megfelelő folyadékfogyasztás, a helyes bőrtisztítás, illetve jó minőségű krémek - mit pl. az Aquabelle termékcsalád - rendszeres alkalmazása.


Az Aquabelle termékekben a legmodernebb tudományos vívmányokat ötvöztük a természet erejével.


A termékek összetétele 3 fontos alappilléren nyugszik:


-         természetes összetevők (jojobaolaj, avokádóolaj, stb.)

-         korszerű komponensek (ceramidok, vitaminok, stb.)

-         és egy forradalmian új, védett technológián alapuló találmány: a csökkentett deutériumtartalmú, tisztított víz (DD víz - Decreased Deuterium Water)


A deutérium a hidrogén egyik izotópja. Minél alacsonyabb a víz deutériumtartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata - azaz annál lassabb a szervezet „öregedése", ugyanakkor csökken a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. A csökkentett deutériumtartalmú víz (DD-víz, vagy DDW) teljesen biztonságosan alkalmazható, nincs toxikus hatása, sőt, jótékonyan befolyásolja a sejtek osztódását.


A felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l. Ez nem tűnik soknak, de ha ezt a mennyiséget összevetjük más létfontosságú elemek tömegével, kiderül, hogy a deutérium jóval nagyobb mennyiségben van jelen, mint pl. szervezetünk fontos ásványi anyagai.


Az Aquabelle család egy regeneráló krémből (nappali használatra), egy tápláló krémből (éjszakai használatra) és egy arcápoló és lemosó tejből áll. Mindhárom termék fő alkotóeleme a DD víz. Együttes alkalmazásuk során jótékony hatásuk megsokszorozható.


Regeneráló , nappali krém


A krém fő aktív összetevője a ceramid (palmitamidohexadecanediol), amely regenerálja a bőrt, segíti annak nedvességmegtartó képességét. Javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkenti a ráncokat és hatékonyan véd a káros környezeti hatások ellen.

Másik fő összetevője az E-vitamin, mely antioxidáns hatásánál fogva kiválóan védi a bőr sejtjeit a káros oxidatív folyamatoktól, természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő, valamint vitalizáló, frissítő hatású.

A krémet elsősorban nappali használatra ajánljuk, de ideális alap akár smink alá is.

 

Az Aquabelle termékcsalád további termékei :


Tápláló, éjszakai krém krém


Ennek a krémnek a különlegessége a DD víz és a Squalan (Olíva-olaj-eszencia) komplex emulziója. Ez egy egyedülálló olaj-a-vízben és víz-az-olajban emulzió egyszerre, mely az azonnali hidratáló és tápláló hatáson túl szabályozott, fokozatos hatóanyag-leadáson keresztül egy mélyhidratáló hatást is biztosít.

A benne lévő avokádóolaj táplálja és megfiatalítja a száraz, vízhiányos bőrt. Magas E-vitamin-tartalma következtében igen kiválóan alkalmazható nemcsak száraz, de problémás bőrre (pl. pikkelysömörre) is.

Ideális éjszakai használatra.


Arcápoló és lemosó tej

Az arcápoló és lemosó tej egyedülálló tulajdonsága, hogy mialatt kiválóan tisztítja az arcot, egyben hidratál is. Nem szükséges az arcról lemosni.

Aktív összetevői az avokádó- és a jojobaolajok, melyek kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket a bőrről, magas E-vitamin-tartalmuk pedig védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaival szemben.

Kellemes frissítő hatású.

 

Mit tehetünk a tavaszi fáradtság ellen ?
teljes cikk elolvasása

 

 

Beköszöntött a tavasz, az idő egyre kellemesebb, hosszabbak a nappalok, mégis sokan nem kifejezetten a feltöltődés élményét élik át, hanem elsősorban kimerültséggel, nyomott hangulattal és aluszékonysággal küzdenek ebben az időszakban.

 

Kinél gyengébb, kinél erőteljesebb tünetekkel, de a tavaszi fáradtság mindenkinél jelentkezik. De mi is állhat ennek hátterében?

A tavaszi fáradtság kialakulásával kapcsolatban sokféle magyarázat született már, de egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy komplex tényezők állnak a hátterében, így a megoldást is érdemes több oldalról megközelíteni. A tavaszi fáradtság nem betegség, hanem egy olyan állapot, amin nagyon egyszerűen lehet (és kell) is segíteni.Vitaminhiány:

 

Valamennyi magyarázat közül talán a legnagyobb hagyománnyal bíró, valamint ez is tűnik a legkézenfekvőbbnek. Télen a táplálkozásunk, még ha nem is egyoldalú, de a korlátozott választéknak köszönhetően egyértelműen szegényebb, nem pusztán vitaminokban, de pl. enzimekben is. Még ha törekszünk is naponta friss gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, nagyon szűk réteghez jut el jó minőségű, nem kényszerérett, nem hetekig konténerekben tárolt, valóban friss áru.

 

Hogyan segíthetünk ezen?- a már ismert sok zöldség és gyümölcs fogyasztása, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, étrendünket ajánlatos jó minőségű étrend-kiegészítő készítményekkel is felturbóznunk.

 

A Calivita termékskálájában rengeteg ilyen készítményt talál, pl.:

 

Multivitaminok ( full spectrum , super mega 50 , vércsoportoknak megfelelő készítmények , stb. )

 

Antioxidáns készítmények ( protect 4life , mega protect 4life , smokerade , stb. ), melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

 

Ne feledkezzen meg az ilyenkor különösen jól ajánlható zenthonic-ról, valamint az olyan készítményekről sem, melyek energiapótlásra is kiválóan alkalmasak ( Coq10 , energy and memory, stb.).Pszichológiai okok:

 

Bár sokfelé tartja magát az a hiedelem, hogy a tünetek pusztán pszichológiai alapon jelentkeznek (azaz a tavaszi fáradtság csupán egyfajta „divatos" állapot ebben az időszakban), nem szabad szó nélkül elmenni azon tény mellett, hogy ennek az elméletnek bizony nagyon valós élettani alapja is van.

 

A szerotonin nevű hormon szintje ugyanis a fényhiányos, mozgásszegény téli hónapokban lecsökken, ez pedig összefüggésbe hozható a hasonló, fáradtsággal, ill. levertséggel járó állapotokkal.

Hogyan segíthetünk ezen?- semmi esetre se édességgel pótoljuk a hiányzó boldogságélményt. Mozogjunk sokat, töltsünk több időt a friss levegőn, irodában ülve is gyakran nyissunk ablakot! Már egy rövid délutáni séta a napsütésben is sokat segíthet!Anyagcsere:

 

Télen az anyagcserénk alacsonyabb fokozaton működik. Kisebb a fizikai aktivitásunk, nagyobb az alvásigényünk, és jóval kevesebbet töltünk a friss levegőn.

 

Az anyagcsere felgyorsításában a legkiválóbb segítség a rendszeres fizikai aktivitás beiktatása (lehetőleg szabadban), ami lehet akár egy rendszeres napi séta is. Gondolnunk kell bőrünk állapotára és anyagcseréjére is. Kezdje minden napját hideg-meleg váltózuhannyal, majd ápolja bőrét a Calivita kiváló minőségű kozmetikumaival.

 

Ne feledje, hogy a kellő hatás eléréséhez a Cellulit elleni harcot is idejében el kell kezdeni, melyhez már a Calivita C-rx krém terméke is nagymértékben hozzájárulhat.Tavaszi nagytakarítás:

 

Sokan vallják, hogy a tavaszt egy, az egész szervezetre kiterjedő nagytakarítással kell kezdeni.

 

A Calivita termékei közül számos, a méregtelenítő folyamatokat támogató készítményt talál (pl. green care , liquid chlorophyll , detox patch , aquarion lúgos víz , stb.), bármilyen tisztító kúrát is választ. 

 

Rázza le a nyomott hangulatot, a télen felrakódott kilókat, és válassza bátran a Calivita készítményeit a tavaszi fáradtság elleni küzdelem kiegészítéseként!

 

Forrás : CaliNews

 

Miért különlegesek az Aquabelle kozmetikumok ?
teljes cikk elolvasása

 

 

Új családdal bővült a Calivita termékpalettája 2007 év végétől: büszkén mutatjuk be a Calivita Cosmetics Aquabelle termékcsaládját!


 

Az Aquabelle termékekben a legmodernebb tudományos vívmányokat ötvöztük a természet erejével.

 

A termékek összetételének három fontos alappillére:

 

- Természetes összetevők (jojobaolaj, avokádóolaj stb.);

 

- Korszerű komponensek (ceramidok, vitaminok stb.);

 

- És egy forradalmian új, védett technológián alapuló találmány: a csökkentett deutériumtartalmú, tisztított víz (dd-víz - decreased deuterium water).

 

„A víz az élet bölcsője" - szoktuk mondani.

 

A víznek valóban hatalmas a jelentősége a földi életben. A földfelszín 71 százalékát tenger borítja, s ez a mintegy 1,3 milliárd köbméternyi víztömeg határozza meg a földi életet.

Az élő szervezetek mintegy 75-98 százaléka szintén víz. Egy 75 kg-os felnőtt szervezet körülbelül 50 liter vizet tartalmaz. egy ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik. a veséken naponta 180 liter vér folyik át és tisztul meg.

 

A dd-víz

 

A deutérium a hidrogén egyik izotópja. A természetben található hidrogén zömének magja egyetlen protonból áll, ezt az atomot 1h-val jelöljük. A maradék esetében a magot egy proton és egy neutron, vagy egy proton és két neutron alkotja. Az előbbit deutériumnak (jele 2h vagy d), az egy protonból és két neutronból álló atommagot, illetve atomot tríciumnak hívjuk (jele: 3h vagy t).

 

Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutériumtartalma minimális ingadozással 150 ppm. Az egyenlítő területén lehulló csapadék 155 ppm-es, a kanada északi részén, észak-amerika belsejében 135-140 ppm-es értéket mérhetünk. Ez az arány tehát szélességi körönként változik, de hasonlóan változik a tengerszint feletti magassággal is (a tengerszint közelében 150 ppm, 2000 méter magasságában 130 ppm).

 

A vizekben mért mennyiség egyenes arányban van az ott élő szervezetek deutériumtartalmával.

 

Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja körülbelül 12-14 mmol/l. Ez nem tűnik soknak az előző számokhoz képest, de ha ezt a mennyiséget összevetjük más létfontosságú elemek tömegével, kiderül, hogy a deutériumból mintegy hatszor annyi van jelen, mint a kalciumból, és tízszer annyi, mint a magnéziumból.

 

Számos független kísérlet igazolta, hogy a csökkentett deutériumtartalmú víz (dd-víz) teljesen biztonságosan alkalmazható, nincs toxikus hatása. Sőt, jótékonyan befolyásolja a sejtek osztódását. Minél alacsonyabb a víz deutériumtartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata, azaz annál lassabb a szervezet „öregedése". A gyakoribb sejtosztódással ráadásul megnő a valószínűsége a hibás osztódásnak is.

 

Bőrünk nedvességtartalma nem csak esztétikai szempontból fontos. Már az általános iskolákban is így tanítják: „a bőr szervezetünk elsődleges védelmi vonala".

 

Megakadályozza, hogy a környezetből ártalmas anyagok jussanak a szervezetbe, illetve azt is, hogy a szervezetben lévő víz „kifelé" gyorsan elpárologjon. Bőrünk nedvességtartalma a nap során folyamatosan csökken, ezért a szépségápolás egyik legfontosabb lépése a bőr megfelelő hidratálása.

 

Hogy ez optimális legyen, ahhoz fontos a kellő mértékű folyadékfogyasztás, a helyes bőrtisztítás, illetve a jó minőségű krémek használata, mert ezek együttes alkalmazásával vagyunk leginkább képesek hosszú távon megőrizni a bőr  nedvességtartalmát.

 

Az aquabelle család

 

Az aquabelle család három tagból áll:

 

Egy regeneráló krémből (nappali használatra),

 

Egy tápláló krémből (éjszakai használatra)

 

És egy arcápoló és lemosó tejből. mindhárom termék fő alkotóeleme, mondhatni alapja: a dd-víz.

 

Regeneráló krém

 

A krém fő aktív összetevője a ceramid, amely regenerálja a bőrt, segíti a bőr nedvességmegtartó képességét. Javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkenti a ráncokat és hatékonyan véd a káros környezeti hatások ellen.

 

Másik fő összetevője az e-vitamin, mely ismert antioxidáns hatású vegyület. Kiválóan védi a bőr sejtjeit a káros oxidatív folyamatoktól, természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő, valamint vitalizáló, frissen tartó hatású.

 

Avokádó- és jojobaolaj-tartalma táplálja a kiszáradt bőrt.

 

A krémet elsősorban nappali használatra ajánljuk, de ideális alap akár smink alá is.

 

Ide kattintva tekintse meg közelebbről az Aquabelle regeneráló krémet.

 

Tápláló krém

 

Ennek a krémnek a különlegessége a dd-víz és a squalán (olivaolaj-esszencia) komplex emulziója. Ez egy egyedülálló „olaj a vízben" és „víz az olajban" emulzió egyszerre, mely az azonnali hidratáló és tápláló hatáson túl szabályozott, fokozatos hatóanyag-leadáson keresztül mélyhidratáló hatást is biztosít.

 

A benne lévő avokádóolaj táplálja és megfiatalítja a száraz, vízhiányos bőrt, valamint az öregedő bőrre is kiváló hatással van. Magas a- és e-vitamin-tartalmának köszönhetően   kiválóan lkalmazható nem csak száraz, de problémás bőrre (például pikkelysömörre) is.

 

Ideális éjszakai használatra.

 

Ismerje meg közelebbről az Aquabelle tápláló krémet.

 

Arcápoló és lemosó tej


 

A tej egyedülálló tulajdonsága, hogy miközben kiválóan tisztítja az arcot, egyben hidratálja is a bőrt, így nem feltétlenül szükséges az arcról lemosni.

 

Aktív összetevői az avokádó- és a jojobaolaj, mely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről.

Az avokádóolaj kiválóan táplálja a bőrt.

 

A jojobaolaj szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz, ezért kozmetikai készítmények gyakori alapanyaga. az avokádóolajhoz hasonlóan magas az e-vitamin-tartalma, mely védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaival szemben.

 

Kellemes, frissítő hatású.

 

Az ideális hatás érdekében használja rendszeresen mindhárom terméket! Együttes alkalmazásukkal hatásuk fokozható.

 

Forrás : CaliNews

 

Készítse fel bőrét is a téli időszakra

Bőrünk ápolása minden évszakban fontos.
Különösen lényeges ez télen, mikor a hideg és zord időjárási körülmények továbbá a kinti és a benti hőmérséklet különbsége viseli meg az arcbőrt. Bőrünk kipirosodhat, kiszáradhat, tapintása akár érdes is lehet...

teljes cikk elolvasása


Aquabelles.jpgBőrünk ápolása minden évszakban fontos.
Különösen lényeges ez télen, mikor a hideg és zord időjárási körülmények továbbá a kinti és a benti hőmérséklet különbsége viseli meg az arcbőrt. Bőrünk kipirosodhat, kiszáradhat, tapintása akár érdes is lehet.

A táplálkozás is hatással van bőrünkre, aminek télen kiemelkedő szerepe van, hiszen kevesebb a friss zöldség, gyümölcs, így kevesebb a természetes vitaminforrás. Fontos, hogy bőrünk szempontjából is odafigyeljünk táplálkozásunkra, és télen is pótoljuk a bőr számára fontos vitaminokat, például az A-, B6-, B12- és C-vitamint, ugyanis ezek azok a vitaminok, amelyek a leginkább hozzájárulnak a bőr és a nyálkahártyák, valamint a haj és a köröm egészségének megőrzéséhez. Ne ijedjünk meg a hidegtől, kiváló sportolási lehetőségek vannak télen is… Akár a szabadban, de edzőtermekben is széles skáláját megtaláljuk a különböző sportolási lehetőségeknek.

 

Extra bőrápolás tanácsok otthonra, hogy télen is üde lehessen! beauty1.jpg
Első lépésként nagyon fontos az arc alapos letisztítása, az egész napos szennyeződések eltávolítása. Télen, hűvös időszakban a legjobb, ha krémes, hidratáló lemosót használunk, mely nem szárítja az ilyenkor amúgy is szárazabb bőrt. Erre a célra kiváló az Aquabelle Arcápoló- és lemosótej, mivel nem csupán alaposan tisztít, hanem hidratál is.
A krémezés mindig csak az arcbőr alapos tisztítása után jöhet. Ha zárt térben maradunk, illetve éjszakára az Aquabelle Regeneráló krém ideális választás, viszont ha szabad levegőre megyünk, válasszuk az Aquabelle Tápláló krémet.  Mindkét Aquabelle arckrém ideális alap lehet smink alá is.
Arcbőrünk mellett a nyak és dekoltázs ápolására is időt kell fordítanunk, hiszen ezek ugyanúgy igénybe vannak véve. Bátran használjuk az Aquabelle termékcsaládot a nyak és dekoltázs ápolására is!

Mindhárom termék fő alkotóeleme, a DD-víz, mely hatásának köszönhetően mélyhidratálást tesz lehetővé. Használja bátran és figyelje a különbséget!!!

Calivita kozmetikai termékek

A DD-víz tartalmú Aquabelle nappali krémünk, éjszakai arckrémünk és arclemosónk megvásárolható együtt, stílusos díszcsomagolásban, kedvezményes áron! Készítményeink az arcbőr mindennapos ápolásán túl enyhülést nyújtanak a száraz, érzékeny bőrnek, segítenek a ráncok eltüntetésében, valamint felveszik a harcot a megjelenő aknék ellen.

teljes cikk elolvasása

A DD-víz tartalmú Aquabelle nappali krémünk, éjszakai arckrémünk és arclemosónk megvásárolható együtt, stílusos
díszcsomagolásban, kedvezményes áron! Készítményeink az arcbőr mindennapos ápolásán túl enyhülést nyújtanak
a száraz, érzékeny bőrnek, segítenek a ráncok eltüntetésében, valamint felveszik a harcot a megjelenő aknék ellen.

Krémeinkben ötvöztük a természet kincseit és a modern kozmetikaipar vívmányait, ezáltal a saját bőrödön tapasztalhatod, milyen, amikor a sikeredért mindent bevetünk. A benne található csökkentett deutériumtartalmú víz (DD-víz) használata kozmetikumokban még egyedi technológiának számít, így azon kivételezettek közé tartozhatsz, akik ennek egyedülálló biológiai hatásait élvezhetik. Sőt, ha mindez nem lenne elég, eláruljuk, hogy finom illatának köszönhetően az Aqubelle krémek viselése rendkívül kellemes érzés.

Komplex ápolás: 3 az 1-ben

Arcápolóink nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást.
A hatóanyagok célzott kiválasztásának köszönhetően a árom termék együttes használatával biztosíthatod arcbőröd megfelelő tisztítását, nappali védelmét és éjszakai regenerálódását.

Avokádóolaj, jojobaolaj és DD-víz a szép bőrért

Arcápoló készítményeink célja, hogy megvédjék bőrünket a kiszáradástól, miközben hidratáltan tartják, ezért nedvességmegkötő hatóanyagként krémjeink mindegyikébe avokádó-, valamint jojobaolajat tettünk, melyek további előnye, hogy hatásosak az aknék kialakulásáért felelős baktériumok ellen, és elősegítik a bőr sejtjeinek megújulását. Az egyedülálló DD-víz tartalomnak köszönhetően az öregedés látható jelei is késleltethetőek segítségükkel.

###TERMEKEK###

Ceramid és E-vitamin a nappali védelemért

A nappali krémnek nem csak a hideg, szeles időben kell védenie a bőrt, de a napközben minket érő környezeti hatások ellen is fel kell vennie a harcot, amelyek a bőr káros oxidatív folyamatait idézhetik elő. Nappali krémünk így vitaminban, antioxidánsban gazdag, extra ceramiddal és E-vitaminnal kiegészítve.

Olívaolaj az éjszakai hidratálásért

Az éjszakai krém funkciója a regenerálás, az intenzív ápolás és a bőr pihenésének biztosítása. Krémünk így extra kiegészítésként a DD-víz és az olívaolaj-esszencia komplex emulzióját tartalmazza, mely fokozatos hatóanyagleadáson keresztül biztosítja a tápláló, mélyhidratáló hatást, és készíti fel bőrünket a másnapra.

Bőrnyugtató tisztítás

Az arc tisztítását szolgáló arclemosónk szintén hidratálja a bőrt, emiatt egyben arcápolóként is szolgál, ezért nem szükséges lemosni. A benne található extra bisabolol bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.


Kosárba Ár: 5 640 Ft