MENU

Aquarion = 20 év élettartam

 

 

Pozitív garanciális feltételek.

 

Most már lassan két éve került forgalomba Magyarországon az Aquarion vízionizáló készülék. Bátran mondhatjuk a vásárlói visszajelzésekre alapozva, hogy teljes mértében beváltotta a hozzáfűzött reményeket, mind hatásában, mind pedig működési megbízhatóságában.

 

Mégis felmerülhet a kérdés, különösen a mai gazdasági helyzetben, hogy rendben van, hogy most vállalják a hosszú garanciát a készülékre, de mi a biztosíték, hogy még öt év múlva is itt lesz ez a cég?

 

A válasz :A gyártó és a forgalmazó cég hosszú évtizedekre visszanyúló sikerekben gazdag múltja maga a garancia.


Az eredeti Jupiter Aquarion 5 éves garanciával és 20 éves várható élettartalommal kerül forgalomba. Ez közel sem meglepő, hiszen a jupiter gyár már 35 éves tapasztalattal rendelkezik a vízionizálók gyártásában, és értékesítésében.

 

A világ vízionizálóinak több mint 80%-át a Jupiter cég gyártotta, nem véletlenül állítjuk, hogy az Aquarion készülék a világ legjobb vízionizáló készüléke.

Az ionizáló kamrát Japánban gyártják, és a készüléket Koreában szerelik össze a többi alkatrésszel.

 

Piacvezető gyártástechnológiáinak köszönhetően a Jupiter készülékeinek meghibásodási aránya kevesebb, mint 1%!

 

Calivita International

 

A magyarországi forgalmazó, a Calivita International, is komoly nemzetközi és hazai kereskedelmi múlttal rendelkezik. Már 17 évvel ezelőtt is nagy sikerrel népszerűsítette az egészséges életmódot, valamint forgalmazta a kiváló minőségű táplálék kiegészítőket. Napjainkban már 38 országban működik sikeresen és eredményesen a Calivita, melynek kelet-európai központja éppen Magyarországon található.

 

Ezért az is a vásárlók kényelmét szolgálja, hogy ha bármilyen probléma merülne fel az Aquarionnal kapcsolatban, nem kell az anyaországba küldeni a készüléket. A Calivita rendelkezik Budapesten a szükséges szervizháttérrel és alkatrészellátással, így relatív kis szállítási költségek mellett el tudjuk végezni a szükséges javítást vagy cserét.

 

Bár , fontos lehet,hogy eddig még Magyarországon semmilyen meghibásodás nem fordult elő az elmúlt évek alatt! Ez pedig egy elég meggyőző érv az Aquarion mellett!

 

A Calivita sikerének egyik alapvető tényezője mindig is a megbízható termékválasztás, és a kiváló minőségű termékek voltak. Nem véletlenül választotta most is a vízionizálók közül a Jupiter Aquariont, a világ legmodernebb készülékét, ami a gyártó tervei szerint még nagyon hosszú ideig kapható lesz.

 

Én is szeretnék egy Aquarion vízionizáló berendezést >>>

 

 

 

Kapcsolódó termékek: