MENU

Biorezonancia kényelmesen, kötöttségek nélkül

Megoldás az Ön otthonába is !

A Calivita® International az elsők között ismerte fel, hogy megsokszorozhatja a táplálék-kiegészítők pozitív hatását, ha a szervezetben zajló biokémiai folyamatok szabályozását is támogatja. így került piacra a Calivita® Electronics által forgalmazott, nemzetközi hírű kutatók által kifejlesztett bioharmonex.

 

Ez a készülék mellékhatások nélkül erősíti meg a szervezet rendben működő élettani funkcióit, és ugyanakkor újraindítja a blokkolt információátviteli csatornákat, ezáltal helyreállítja a kóros folyamatokat is. Egyszerű alkalmazhatóságának köszönhetően ma páciensek milliói részesülnek naponta biorezonanciás elektroterápiában.

 

A biostimuláció alapjai

 

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a szervezet sejtjeivel extrém alacsony intenzitású elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

Az eljárás lényege, hogy civilizációnk káros környezeti terhelésének köszönhetően a szervezet bio-kommunikációs irányítórendszere gyakran hibás utasításokat ad a sejtjeinknek, amelyek így hibásan végzik el a feladataikat. Mivel a biokémiai folyamatok egyensúlyának felborulása testünk betegségeinek első állomása, ezért ezek helyreállítása egyúttal az első lépés lehet az újra egészséges életünk felé.

 

Lednyiczky Gábor, az 1997-es év "természetgyógyászatért díj" egyik birtokosa, a téma nemzetközileg elismert legnagyobb hazai szakértője és egyúttal a bioharmonex fejlesztője szerint, az élő szervezet egy bio-kibernetikai, azaz önszabályozó rendszer. Ha befolyással tudunk lenni ennek a kifinomult irányítórendszernek a működésére, és helyre tudjuk hozni a vezérlés hibáit, akkor ezzel az egészségi állapotunkat is helyrehozhatjuk.

 

A biorezonancia-terápiával olyan dolgokra tanítható meg a szervezet, amit az korábban már tudott, csak időközben elfejtett

 

A haladó gondolkodású orvosok számára az teszi vonzóvá a biorezonanciát, hogy a szervezet saját biokommunikációs vezérlő rendszerét használja fel az egészség megőrzésére. Mivel ez a betegségmegelőzés teljesen természetes és holisztikus megközelítése, nemcsak az orvosi szakma számára hordoz lehetőségeket.

A biorezonancia terápián keresztül az egészség megőrzés napjainkra minden hús-vér ember számára elérhetővé vált, így az ön számára is. Ráadásul, ha szeretné, akkor minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára!

 

A sokoldalú megoldás, bioharmonex

 

A szervezet elektromágneses irányító folyamataiba képesek vagyunk specifikusan beavatkozni a bioharmonex által közvetített jelek segítségével, így célzott terápiára van lehetőség, hiszen a bioharmonex egy olyan elektronikus készülék, amely nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki.

 

Figyelemreméltó jellegzetessége az, hogy 1hz és 200khz közötti frekvenciatartományban üzemel, ami azt jelenti, hogy egyszerre igen sok biológiai ablakot nyit meg, vagyis sokkal hatékonyabb, mint azok a készülékek, amelyek csak kisebb frekvenciaspektrumban működnek.

 

A bioharmonex olyan információs csatornán (biológiai ablak) keresztül adja le jeleit, melyeken a szervezet számára hasznos információk terjednek. Mind a 20 programot úgy tervezték meg, hogy az adott testfunkcióhoz vagy testrészhez kapcsolódó sejtszintű elektromágneses aktivitásnak megfeleljen.

A különböző programok részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják, segítik a szervezet megújulását, növelik a védekezőképességét, támogatják az anyagcserét, fokozzák a csontépítést, javítják a vérkeringést.

 

 

Bioharmonex az egész családnak...

 

 

20 összetett programot tartalmaz, melyek minden igényt lefednek, a kicsiktől a nagyokig, a gyermekektől az idősebbekig...

 

Ez a 20 komplex program szervrendszerekre csoportosítva tartalmazza a bioharmonex elődje, a lenyo mobil nevű készülék programjait. A technika fejlődésének köszönhetően azonban a bioharmonexre már nem egyesével kell feltöltögetni ezeket.

A bioharmonex mind a 20 beépített programja egy-egy külön szimfónia, amelyek mindegyike 12-18 alprogramot foglal magában, ezzel lefedi mind a 96 korábbi programot. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a bioharmonexet lényegesen könnyebb használni, mint elődeit.

 

A szervezet önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már igen rövid, néhány kezeléses használat után mindenki számára észrevehető.

A régebb óta fennálló betegségek esetén a legszembetűnőbbek a változások, de a fájdalom, lazítás vagy az edzés után program hatása a fiatalabb és egészséges felhasználók számára is azonnal érzékelhető.

 

 

 

Gyermek

gyermekek egészséges fejlődését elősegítő program

Immun

immunrendszert támogató program

Örökifjú

öregedésgátlás, antioxidatív folyamatok segítése, hormonrendszer támogatása férfiaknak és nőknek, libidó stimulálása

Hormon

hormonrendszer védelme nem csak nőknek

Fájdalom

használatával emelhető a fájdalomküszöb

Lazítás

stresszcsökkentő és relaxációs program

Idegek

az agyi és idegi tevékenységet optimalizáló program

Súlycsökkentő

fogyókúra segítése, zsírszöveti és kötőszöveti agyagcsere fokozása, méregtelenítés

Méregtelenítő

méregtelenítő program, kiválasztó szervek támogatása és serkentése

Szem/látás

szemregeneráló, látásjavító program

Keringés

szív- és érrendszer védelme, vérzsír- és vércukor-optimalizáló program

Légzés

légzési funkciók javítása, a légutakat és a tüdőt érintő örökletes hajlamok, gyengeségek enyhítése

Emésztés

elősegíti az egészséges és hatékony emésztést

Máj/pancreas

máj- és hasnyálmirigy működését támogató, illetve védő program

Bőr

elősegíti az egészséges bőrképződést, segít megszüntetni a bőrproblémákat

Vese

vese- és húgyúti megbetegedések megelőzését, illetve kiküszöbölését elősegítő program.

Csont/szövet

csontszövetek erősítése, csontritkulás megelőzése, sérülés utáni regeneráció segítése.

Edzés után

edzés után használandó mikro és makrotraumák kezelésére, izomregeneráció serkentése, fáradtságérzet csökkentése.

Meridián

akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálása

Bioritmus

bioritmust harmonizáló, frontérzékenységet csökkentő program

 

 

Szervóra szerint

 

 

A bioharmonex már önmagában is egy különleges készülék, de előprogramozási lehetősége olyan kincs, ami egyesíti magában a modern tudomány és az ősi gyógymódok erejét!

A hagyományos kínai orvoslásban a szervezet működését a jin és jang energiák áramlása, ezek egyensúlya, illetve egyensúlytalansága jellemzi. Így az egyes szervek, és ezen keresztül az egész test egészséges működéséért is felelnek.

 

Mint ahogy a szervezet, úgy az egyes szervek is meghatározott időrend szerint működnek. Míg a testünk naponta, havonta és évente ismétlődő ritmust követ, addig szerveink bioritmusa az egyik óráról a másikra változik.

 

A hagyományos kínai orvoslás szerint a 12 szerv közel kétóránként birtokolja az energiák aktivitását, és ugyanilyen gyakorisággal az ellentétes póluson pihennek is. Az aktív órák egyúttal az egyes szervek befogadó időszakai, kommunikációs ablakai is.

Ha a bioharmonex biostimulációs programjait azokban az órákban futtatja, amikor a megszólított szervek a legaktívabbak, akkor azzal az egyes programok hatványozott hatását érheti el.

Persze az előprogramozhatóság jó szolgálatot tehet akkor is, ha idősebb nagyszülőnek szánja a bioharmonexet, aki önállóan már nem boldogulna a programok kezelésével.

 

Egy gyermekjáték egyszerűségével

 

A bioharmonex 20 programot tartalmaz, és minden egyes program több alprogramból áll.

 

Ezek a programok és alprogramok szabályozzák az elektromágneses jel frekvenciáját, amplitúdóját, intenzitását és impulzusát, így célozva meg egy bizonyos biológiai ablakot.

Minden program körülbelül 25-30 percig tart és a készüléktől 1,5 méteren belül hoz létre rezonanciát. Ha társaságban van, akkor ebben a hatókörben tartózkodók szintén részesednek a kedvező elektromágneses terápiában. A készülék hátlapjának irányában mérhető erőteljesebben a hatás, ezért lokális fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával helyezze a kezelendő felületre.

 

A készülék nagy előnye, hogy nem kell órákig egy mágnes-ágyhoz láncolva feküdnie, mert a bioharmonex hordozható, és minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés.

Naponta 6-9 különböző programot érdemes futtatni, illetve egy-egy programot többször, állapottól függően akár 2-3 alkalommal is, de a biorezonanciás terápiát alkalmazó orvosok általában azt javasolják, hogy ennél többször nem érdemes, mert nem növeli meg a terápiás hatást.

 

Rendszeres gyógyszerszedés esetén, a kúra folyamán ajánlott gyakrabban felkeresni a kezelőorvost, mert a szervezet jelátviteli rendszerének javulásával a szükséges gyógyszeradagot várhatóan csökkenteni kell majd.

 

A használat során esetlegesen jelentkező szokatlan érzetek fontos információt közölnek a felhasználóval. Célszerű ezeket az érzeteket memorizálni, mivel ezek is az állapotjavulást szolgálhatják. Műtéti hegeknél nagyon ritkán bizsergést érezhet.

 

Biztonságos regeneráció

 

Használata igen biztonságos, mivel az extrém alacsony intenzitású elektromágneses tartományban működik, jelen esetben maximum 10 mikrotesla térerővel, vagyis a legtöbb, a mindennapi használatban alkalmazott elektromos készülékeknél kisebb térerővel. Ezek az extrém alacsony intenzitású jelek csak térerőmérővel mérhetők.

 

Használata ezért engedélyezett beépített szívritmus gerjesztő (pacemaker) készüléket hordozó betegeknél, és a súlyos pszichikai, idegrendszeri és rosszindulatú daganatokban szenvedő betegek adjuváns kezelésében is. (pacemakerrel rendelkezők saját megnyugtatásuk érdekében, kérjék ki orvosuk véleményét.)

Ennek az intenzitásnak minden eddigi elektrofiziológiai tapasztalat szerint teljesen veszélytelen a felhasználása,és minden magyar és nemzetközi szabvány szerint korlátozás nélkül, tehát a csecsemőkortól életünk végéig, napszaktól és tevékenységtől függetlenül alkalmazhatóak.

 

A szervezet optimális tápanyagellátásának biztosításával és a biorezonancia terápia együttes alkalmazásával jelentősen hozzájárulhat egészsége védelméhez, és szervezetének regenerációs képességét akár többszörösére is növelheti. Ha pedig megelőzési célból futtatja a bioharmonex programjait, akkor a betegségeket hírből sem fogja ismerni!

 

Miért jobb a bioharmonex, mint a mágnes-ágyas társai?

 

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a piacon kapható mágnes-ágyas készülékek között? Miért kerülnek egyesek 1-2 millióba, mások 5-700 ezerbe, és miért van ilyen kedvező áron a bioharmonex?

 

Sokan azt gondolják, hogy ha valami drágább, akkor az biztosan jobb is. Pedig az is lehet, hogy nem jobb, csak nagyobb, esetleg a világ másik végén gyártják...

Az eredeti tervek szerint a bioharmonexhez is készült volna egy külső antenna, vagyis egy mágnes-ágy, azonban a piaci igények felmérése azt igazolta vissza, hogy nagyobb igény van egy könnyen kezelhető és hordozható biostimulációs eszközre. Ráadásul olyan kellene, amit nem ciki viselni...

 

A bioharmonex tervezői a programokat fontosabb témák szerint csoportosították, a mágnes-ágyat levették, és a készüléket egy mobiltelefonhoz hasonló formára alakították. Így nem csak lényegesen kedvezőbb árú, hanem egy rendkívül tetszetős, praktikus eszközt sikerült teremteniük.

 

A programok csoportosításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy a hétköznapok leggyakrabban felmerülő problémáira átfogó megoldást nyújtson, és bárki számára könnyen kezelhető legyen.

 

A programnevek magukért beszélnek: gyermek, immun, örökifjú, hormon, fájdalom, lazítás, idegek, súlycsökkentő, méregtelenítő, szem/látás, keringés, légzés, emésztés, máj/pancreas, bőr, vese, csont/szövet, edzés után, meridián és bioritmus.

 

A bioharmonex tervezésénél fontos szempont volt, hogy a készülék "családbarát" áron kerülhessen forgalomba, ezzel lehetővé téve a mindennapos használatát. Ha azt számoljuk, hogy egyetlen ember 12-15 biorezonanciás kezelésének árán hozzájuthat a bioharmonexhez, amit azután az egész család korlátlanul használhat, akkor ezzel tényleg jó vásárt csinál!

 

Szeretném közelebbről megismerni a Bioharmonex készüléket >>>