MENU

Dr Robert O Young

 

Dr. Robert O. Young phd


Dr. Young korszakalkotó felfedezését a szervezet ph egyensúlyáról már számtalan könyvben publikálta. A ph csoda című könyve magyar nyelven is megjelent.

 

A világhírű Dr. Young az elmúlt huszonöt évben a sejtek tápanyagellátását kutatta, hogy megtalálja a betegségek valódi kiváltó okait. Kutatási eredményei új biológia néven váltak ismertté.

 

Elmélete szerint csupán egyetlen betegség létezik, ez pedig a vér és a szövetek elsavasodása.

 

 

  videó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Dr. Young azt mondja:

 

"Ha megkérdezi tőlem, hogy mi az az egy dolog, amit az egészségéért tehet, akkor a válaszom nagyon egyszerű. kezdjen el ionizált lúgos vizet inni!"

 

"Még akkor is, ha sok savas ételt fogyaszt, a legfontosabb dolog, hogy kezdjen el elektronokban gazdag, lúgos folyadékot inni! Ezzel semlegesíteni tudja a savakat, amik az ételekből származnak, és fenn tudja tartani az egészséges, lúgos állapotot."

 

Dr. Robert O. Young

 

Dr. Robert O. Young az Egyesült Államokban élő tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, aki eddig nyolc könyvet írt a táplálkozásról, az egészségről, valamint a vér tudományáról és a mikrobiológiáról. Egy új biológiai elmélet kifejlesztője, amely a mikrozima elmélet nevet kapta.

 

Biológia és üzleti tudományok szakon diplomázott az utah-i egyetemen, majd ezt követően Dr. Robert Bradfordtól tanult orvosi mikrobiológiát a bradford intézetben.

 

1993-ban Dr. Young táplálkozástudományból diplomát, 1995-ben kémiából és biológiából doktori fokozatot szerzett. 1997-ben táplálkozástudományból megszerezte a tudományos doktori (phd) fokozatot. Ezt követően folytatta tanulmányait és kutatásait, majd 1999-ben újabb doktori fokozatot szerzett természetgyógyászatból.

 

Kutatási eredményeit szaklapokban publikálta, és az elmúlt évek során számos könyve jelent meg, és aratott nagy sikert világszerte: gyógyítás gyógynövényekkel (1988), egy betegség, egy kór, egy kezelés (1992), betegen és fáradtan (1995), vissza az egészség házába (1999), a ph csoda (2002), a cukorbetegség ph csodája ( 2003), vissza az egészség házába 2. (2003), és a fogyókúra ph csodája (2004).

 

Dr. Robert Young rendszeresen felszólal orvosi és az egészség témakörét érintő konferenciákon, rendezvényeken, egyetemeken szerte a világon (kínai központi egyetem, brigham egyetem, utah állami főiskola, bécsi egyetem, victoria egyetem, valamint boston, minnesota, hartford, oxford és harvard egyetemein).

 

Mindezek mellett az a megtiszteltetés érte, hogy meghívta tagjai közé a nasa reformtáplálkozással foglalkozó bizottsága. Jelenleg a puerto rico-i egyetem és a puerto rico-i diabetes központ által szervezett kutatási projektben dolgozik, az 1. és 2. típusú cukorbetegség lehetséges gyógymódján.

 

Dr. Young egy új biológiai folyamat, a pleomorfózis felfedezője, amely lényege a különböző bakteriális életformák egymásba alakulási képessége.

 

Kutatásai során Dr. Young az egészséges és beteg vérsejteket vizsgálva megállapította, hogy a beteg sejtek alaktalanok és sötétek, míg az egészségesek kerek formájúak és élénk színűek, szinte ragyognak a beteg sejtekhez képest. Az okokat kutatva arra a felfedezésre jutott, hogy a titkot a táplálkozásban kell keresni.

 

Dr. Young kutatásai szerint minden betegség valós gyökere és oka a vér és a szövetek túlsavasodása. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, ami hatással van az immunrendszerre, az idegrendszerre, az izomzatra, a bőr tónusára, az agysejtekre, illetve a szervekre is.

 

Dr. Robert Young szerint a megoldás az ideális ph arány betartásában rejlik, tehát 80 százalékban lúgos és 20 százalékban savas kémhatású ételeket kellene fogyasztania mindenkinek.

 

<<< Vissza az előző oldalra

 

Kapcsolódó termékek: