MENU

Fogyasztóink írták

 

Deli Balázs Szilvásvárad Tel.: 70/77 55 004


Két éve kerültem kapcsolatba a CaliVita termékeivel. Nem túlzás azt állítanom, hogy az életem minősége változott meg a készítmények fogyasztásának köszönhetően .
A hétköznapok már higgadtan, feszültség nélkül telnek, köszönhető a Rhodiolinnak .
Sokkal energikusabb vagyok és két éve még csak megfázva sem voltam! A tágabb értelemben vett családomban is egyre többen élnek át az enyémhez hasonló élményeket .
Sosem gondoltam volna, hogy a CaliVita étrendkiegészítőinek fogyasztásával ilyen minőségi váltás következhet be az életemben. Reggel kipihenten ébredek, éjszaka nyugodtan alszom, a napjaim pedig energikusan telnek !
Hogy mely termékeket fogyasztom ? Rhodiolin , C1000 , ZenThonic . Bátran ajánlom mindenkinek !Barha Márta Székesfehérvár Tel.: 06/20 9386753


Egy ismerősöm küldte át a naturalvitamin.hu oldalnak a linkjét és a ZenThonic nevezetű készítményről írt nagyon pozitív tapasztalatokat .
Mivel a hét minden napján folyamatos és intenzív szellemi terhelés alatt állok, létkérdés számomra a megfelelő szellemi és fizikai frissesség folyamatos fönntartása, mely a ZenThonic , a Triple Potency Lecithin és a C1000 termékekkel maradéktalanul teljesíthető !
Gyermekeim a Noni Juice és a Super Mega 50 készítményeket fogyasztják megelégedettséggel minden nap.Szücs Adrienn Felsőtárkány Tel.: 70/77 93886Főiskolásként fontosnak tartom a szellemi teljesítőképességem folyamatos szintentartását, javítását. A sport mellett a következő készítmények vannak ebben nagy segítségemre: C1000, Super Soya Lecithin, Panax Ginseng, Energy&Memory. Egy hónapra lebontva ez nekem 5300 Forintba kerül. Inkább erre költök, mint kávéra, vagy egyéb élvezeti cikkekre.
Számomra ez az összeg nem elfecsérelt kiadás, hanem befektetés a jövőmbe, valamint a mindennapi jó teljesítményem biztosítéka is.Cseh Sándor EgerA szürke hályog műtétem után ismerkedtem meg a CaliVitával. A műtétem ráébresztett arra, hogy sebezhetőek vagyunk, és védenünk kell magunkat akármilyen korosztályba is tartozunk. Feleségemmel, nem csak beszélünk az egészséges életről, hanem mi azt is éljük.
Az én kedvenc termékeim: Lutein, C1000, Senior Formula, és a ZenThonic.

 

Fülep Attila 

 

Örülök, hogy -mint a CaliVita termékek folyamatos fogyasztóját- fölkértek, írjak a tapasztalataimból néhány sort.

Mindamellett, hogy a CaliVita termékkínálatából számos készítményt elégedetten fogyasztottam, vagy fogyasztok, a Rhodiolin nevezetű terméket kiemelném.

 

Munkakörömnél fogva igen nagy stresszhatás alatt vagyok nap, mint nap . Éreztem, hogy tennem kell valamit, jó megoldásnak ígérkezett a Rhodiolin, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket !Nyugodtabban, feszültségmentesebben telnek a napjaim, sőt a terhelhetőségem is nagymértékben növekedett.

 

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné elkerülni a stressz hatására kialakuló problémákat, betegségeket.

 

Kapcsolódó termékek: