MENU

Hogyan fog elférni a konyhámban az Aquarion vízionizáló ?

 

A műszaki és elektronikai cikkek esetében minél kisebb a méret, annál korszerűbb a készülék.

 

A technika fejlődik, és a mai világban minden igényes kivitelű és fejlett eszköznek célja, hogy energiatakarékos,korszerű,pontos és minél kisebb legyen.

 

Minimális legyen a szerviz igénye, és a legmodernebb fejlesztések szerint készüljön. Az Aquarion fejlesztői 100%-ban ezen elvek szerint készítették ezt a vízionizálót.

Szomorú, hogy egyes forgalmazók éppen a technológiai hátrányából próbálnak előnyt kovácsolni, tisztességtelenül a vásárlót megkárosítva.

 

Úgy állítják be, mintha a nagyobb ionizáló kamra nem egy technikai hátrány volna...

 

A világ fejlődésével együtt az igényeink is fejlődnek! A jupiter Aquarion éppen ezért a haladó gondolkodású,modern gondolkodású, igényes emberek választása.

 

Az Aquarion vízionizálóval előállított legerősebb lúgos víz ph értéke 11, az antioxidáns hatását megmutató orp értéke pedig -850 mv. Tartós fogyasztásra egyébként a 9-9,5 ph értékű lúgos vizet ajánljuk.

 

Más - nem jupiter - ionizálók egy régebbi fejlesztésű rendszert használnak. Ezért lényegesen nagyobb ionizáló felületre, néha több elektródára és sokkal nagyobb áramfelvételre van szükségük, hogy megközelítőleg azonos ph szintű, illetve hasonló orp értékű vizet tudjanak előállítani.

 

Az Aquarion gyártója a jelenlegi legmodernebb szabadalmaztatott technológiájú darc rendszerű ionizáló kamrát hozta létre, amely nemcsak kicsi és energiatakarékos, hanem egy teljesen automata öntisztítási folyamatot is elvégez. így még karbantartási igénye sincs.

 

Ezzel szemben más készülékeknél az automatának mondott karbantartás csupán egy félautomata rendszer, ami típustól függően 12-24 óránként automatikusan elindul, és levízkőteleníti az ionizáló kamrát.

 

A Jupiter Aquarion valódi automatikus tisztítórendszere a készülék használata közben fut, miközben mi lúgos vizet engedünk, a háttérben keletkező savas vizet használja fel a saját ionizáló kamrájának tisztítására.

 

Ennek köszönhetően az ionizáló kamra felületén és az elektródákon egyáltalán nem tud megtapadni a vízkő, ezért lényegesen kevesebb árammal, és kisebb felületen is hatékonyabb ionizációt tud végrehajtani a készülék.

 

Érdemes belegondolni, hogy miért van szükség dupla akkora ionizáló kamrára ahhoz, hogy megközelítőleg hasonló eredményt tudjon csak produkálni? Ez a méretnövekedés ráadásul az áramszámla rovására is megy! Az évek során nagyon nem mindegy, hogy ezeknek a készülékeknek olykor 400 w áramigénye is lehet, szemben az Aquarion 80 w áramigényével!

 

A 3-4 szer nagyobb áramfelvétel miatt jelentősen csökken az élettartamuk, anélkül hogy a víz minősége javult volna. Ha figyelmesen hasonlítunk össze, akkor látni fogjuk, hogy ezen készülékek élettartama "több, mint 10 év." Míg az általunk forgalmazott Jupiter Aquarion élettartama minimum 20 év!

 

A Jupiter gyárat 1970-ben alapították, és 1982 óta, azaz 27 éve gyárt ionizálókat. A magyar forgalmazó, a Calivita International pedig 17 éve van jelen a hazai piacon, ez a két nagy múltú cég biztosítja az 5 év garanciát és a 20 év élettartamot az aquarion készülékekre.

 

Nem véletlen, hogy a világ vízionizálóinak 80%-át a jupiter adja el, és ezzel magasan uralja az eladási toplistákat.

 

 

 

Kapcsolódó termékek: