MENU

Az ártalmatlan mobilok

 

 

Dr. George Carlo a 90-es években 28 millió dolláros kutatásra kapott megbízást a mobiltelefon-gyártóktól, hogy bizonyítsa be, hogy a mobil telefonok biztonságos és ártalmatlan eszközök. De a vizsgálatai sajnos más eredményt hoztak!

 

Évi 1 millió dollárt ígértek a hallgatásért, de Dr. Carlo ezt nem fogadta el. Inkább létrehozta a The Safe Wireless Initiative elnevezésű intézményt, amelynek egyetlen célja, hogy tájékoztassa a világot a veszélyről.

Ahol lehet ezt hangoztatja: Lehet, hogy veszélyben vagy! Jogodban áll tudni róla!

Kutatásai ellenére még mindig megoszlanak a vélemények a mobiltelefonok kártékonyságáról. Rendszeresen olvashatunk több tízezer emberrel végzett felmérések megdöbbentő eredményeiről, és persze legalább ugyanannyi ellenvélemény is megszólal a médiában. Ezért nagyon nehéz eldönteni, hogy vajon mi az igazság a mobilok körül.

 

Mindenesetre elgondolkodtató az a tény, hogy az Egyesült Államokban már pert vesztettek a mobiltelefon gyártók. Azóta, hogy megelőzzék a hasonló incidenseket, a termékek dobozán apró betűkkel a következő felirat olvasható: a mobiltelefon okozta egészségügyi károsodásért a gyártó semmiféle felelősséget nem vállal!

 

Természetesen ők nem egy egészségügyi intézmény, így nekik tökéletesen elegendő, ha már legalább beperelni nem lehet őket érte. Egyébként Dr. Carlo szerint egészségügyi kárigényekkel szemben kénytelenek saját magukat biztosítani, mert erre egyetlen biztosítótársaság sem hajlandó leszerződni velük! Ez azért érdekes, mert ezek szerint a probléma mégis csak létezik.

 

Védekezésül a mobilgyártók azt mondják, hogy az elektroszmogot nem ők találták ki. Hiszen egyrészt az elekrtosztatikus sugárzásnak vannak természetes forrásai is, másrészt a mobiltelefonon túl még számtalan elektromos eszközt használnunk a mindennapi életünk során. És ezek mindegyike potenciális elektroszmog forrás lehet!

 

De mi is az elektroszmog?

 

Az elektroszmog a bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások együttese, amely természetes és mesterséges forrásokból is származhat.

Természetes források között számon tartjuk a villámlásokat, a különböző meteorológiai jelenségeket és a föld mágneses sugárzásait. Beleértve a vízereket és az érc teléreket is.

De mesterséges elektroszmogból lényegesen több jut ki a modern kor emberének.

 

Az USA-ban egy rákkutatással kapcsolatos vizsgálatsorozat keretében több mint 2.000 leukémiás beteget figyeltek meg, akikről kiderült, hogy 91%- uk (!)elektromos és mágneses mezőben élt, aludt vagy dolgozott. Erről Otto George írt tanulmányt a Berkeley Egyetem információs lapjában, de svéd kutatók is bizonyították az összefüggést a leukémia és a nagyfeszültségű légvezetékek között.

 

Mára a magasfeszültségű távvezetéket, transzformátor állomást, rádió átjátszó állomást, mobil adótornyot, a mikrohullámú sütőt, de még a wifi lefedettséget is, jelentős kockázati faktorként tartják számon!

 

És míg adott esetben egy földalatti vízér hatását közömbösíthetjük csupán azzal, ha ágyunkat - ahol életünk harmadát töltjük - megfelelő helyre tesszük a lakásban, addig kedvenc kis mobiltelefonunkat egész nap használjuk, de legalább is mindig kézközelben tartjuk. Néha még az ágyba is magunkkal visszük, hiszen kis kedvencünk ébresztőóraként is remekül funkcionál.

Ez az állítás gyermekeinkre hatványozottan érvényes, hiszen ezek a fontos kisemberek reggeltől-estig folyamatosan le tudják kötni magukat mobiljukkal.

Hiszen ezen játszanak, zenét hallgatnak és a legmenőbbek már nem csak wapolnak, de wifi kapcsolaton keresztül interneteznek is! Éppen ezért a mobil veszélye nem elsősorban a jel erősségétől, hanem a folyamatos jelenlététől függ.

 

A mobiltelefon káros sugárzása 70-80 cm-es körzetben észlelhető, de a test közelében fokozottabb, ún. termikus hatása figyelhető meg. Ez azt jelenti, hogy a szervezet elnyeli a hullámok energiáját, aminek következtében a sejtek 0,5-1 fokkal felmelegszenek. Emiatt melegszik fel az ember füle egy hosszabb beszélgetés alatt.

Ha nem rádiós (bluetooth) headsetet használunk, akkor a fejünkben kevesebb teljesítmény nyelődik el, viszont a testünk azon részén, ahol a mobilkészülék van, ugyanúgy elnyelődik a kisugárzott teljesítmény 70%-a. Tehát eldönthetjük, hogy az agyunkat tesszük ki nagyobb kockázatnak vagy vesénket, petefészkünket, heréinket, májunkat esetleg szívünket.

 

Meg kell jegyeznünk azt is, hogy a mobilok két másodpercenként adnak egy-egy impulzust az adótorony felé. Ezek a jelek pedig hatással vannak szerveinkre a nap szinte minden percében.

 

De miért is baj egy kis meleg?

 

A szervezet elektroszmog terhelésének számtalan tünete lehet. Van, aki fülzúgásra panaszkodik, másoknak gyakran fáj a fejük, de van, hogy a sok telefonálástól romlik a memóriánk vagy koncentrációzavart tapasztalunk.

Gyakran nem is a mobilra gyanakszunk, ha van egy kis fejfájásunk, ingerlékenyek vagyunk, alvászavartól vagy általános levertségtől, fáradtságtól szenvedünk. De a tartósan elszenvedett elektroszmog okozhatja a sejtek energiellátásának zavarát vagy károsíthatja az immunrendszert is.

 

Persze, aki nem használja a mobilt a mai világban, az lemarad. Tehát olyan megoldást kell találnunk, ami semlegesíti az elektroszmogot, és ugyanakkor megóvja egészségünket is.

 

Akinek már van BioHarmonex készüléke, annak szerencséje van. Hiszen ennek minden programjában fut egy anti-elektroszmog alprogram, ami semlegesíti a káros környezeti hatásokat. De a mobilok problémájára létezik egy sokkal praktikusabb megoldás is, ami az elektormágneses teret a keletkezéskor rögtön ártalmatlanítja. Ez pedig a CommuniGuard!

 

Szeretnék többet tudni a biorezonanciáról >>>

 

Ez egy tudományosan tesztelt fólia, ami folyamatos hatású és mellékhatások nélküli védelmet biztosít. Használatával harmonizálhatjuk a mobiltelefonunk, notebook-unk, vagy - remélem már senki sem használja - mikrohullámú sütőnk által gerjesztett káros elektromágneses hullámokat.

 

Hogyan működik?

 

Minden elektromágneses rezgés hosszirányú hullámokat generál, amit skaláris hullámnak is hívunk, amit biológiailag hatékony hullámnak írnak le. A természet az információk áramoltatásához a skaláris hullámokat használja.

Az ember rezonanciába lép a különböző környezetéből származó ingerekkel és felhasználja az információkat. A technikailag generált elektromágneses hullámok csak egy kaotikus, bizonytalan skaláris hullámot hoznak létre, aminek az információs struktúráját a test nem ismeri fel, ezért stresszel reagál a hatásra.

 

A CommuniGard skaláris hullámai úgy vannak beállítva, mint ahogy az élő struktúrák rendjében, és így a technikailag generált hullámokat ebbe az irányba tereli, vagyis harmonizálja. Ugyanakkor nem módosítja a bejövő és kimenő sugárzásokat (transversalis hullámokat), és így nincs hatással a telefonhívás hangminőségére.

 

A bizonyíték

 

A CommuniGuard használata egyszerű és biztonságos. Hatásosságát vizsgálták az EUTROPA Intézetben Németországban, de működése mérhető biorezonanciás vizsgálatokkal, illetve hő-teszt és élővércsepp vizsgálatokkal is.

Az alábbi képeken látható egy hő-tesztes és egy élővércsepp vizsgálat eredménye.
Az első képen a kiinduláskori állapot látható, a középsőn a 4 perc védelem nélküli mobiltelefonálás után, a harmadik képen pedig szintén 4 perc telefonálás után, de a CommuniGuard használatával.

 

Jól kivehető, hogy a fólia használatával a melegedés elmaradt, és a vérlemezkék összetapadása is csak mérsékelten figyelhető meg.

 

Hő-tesztes vizsgálat eredménye a communigurad-dal.

Élővércsepp vizsgálat eredménye a communigurad-dal.

 

Elektroszmog terhelése természetesen nem csak a mobiltelefonnak van, hanem minden olyan eszköznek, amely elektromos áramot használ. A kérdés már csak az, hogy hány olyan eszköz van otthonában vagy a munkahelyén, aminek közvetlen hatását semlegesíteni érdemes?

 

Számolja meg a mobilokat, a TV-ket, a bébicsőszöket, gondoljon a notebookra, wifi routerre, és minden olyan elektromos eszközre, ami az életterében van. De ha csak azokat védi le, amelyek napi rendszerességgel és tartósan a közelében vannak, már akkor is sokat tett a káros elektroszmog kiiktatásáért.

 

Ha szeretne megfelelő megoldást találni az elektroszmog védelemre, akkor itt az ideje, hogy alaposan szemügyre vegye a CommuniGuardot!

 

Ismerje meg közelebbről a Communiguardot>>>